Toplam 1 Eklenti bulunuyor.
SPX 2010 JR ROSSIGNOL Kayak Alın, Küçüldükçe Değiştirelim
[B]ANNELER, BABALAR!
Kampanyadan yararlanmak için hemen bir SPX mağazasına giderek, Junior Kayak Programına kayıt olun.
[/B]
[B]Hiçbir belge ve kurala gerek kalmadan yılda 115.00 TL ödeyerek çocuğunuzun 2010 JR ROSSIGNOL KAYAKLARINI ALIN!
[/B]
[B][B]Ayrıca küçüldükçede değiştirelim.[/B][/B]
[B]Çocugu olanlar için kaçırılmayacak bir fırsat :)[/B]
Cevap: SPX 2010 JR ROSSIGNOL Kayak Alın, Küçüldükçe Değiştirelim
[URL="http://www.spx.com.tr"][IMG]http://spx.com.tr/09/kampanyas/images/net1.png[/IMG][/URL]
Orjinal Görsel
valla güzel bir uygulama olmuş... çocuğum olunca da devam eder inş... :P tebrik ediyoruz... ;)
cok guzel, ekonomik ve yerinde bir hareket olmus, tebrik ettim spx'i.:thumbup:
kayağın güzellikleri işte...saymakla bitmeeeezz...ayrıca şu uyuma bakar mısın? şunu görüpte çocuğum kayak değil board yapsın diyebilen var mı acaba :D
[quote=bkaan;110253]kayağın güzellikleri işte...saymakla bitmeeeezz...ayrıca şu uyuma bakar mısın? şunu görüpte çocuğum kayak değil board yapsın diyebilen var mı acaba :D[/quote]
ben derim de demem, denesin hangisini begenirse onu secsin. ama bord yapmaya karar vermisse... ben derim :coool:
[quote=nitebore;110254]ben derim de demem, denesin hangisini begenirse onu secsin. ama bord yapmaya karar vermisse... ben derim :coool:[/quote]
nitebore daha erken bekliyordum seni :D
elbette çocuklarımızın tercihlerine saygı duymalıyız:001_wub:
[quote=bkaan;110257]nitebore daha erken bekliyordum seni :D [/quote]
eh is guc.. ancak...:P geldim ya sen ona bak:coool:
[quote=nitebore;110261]eh is guc.. ancak...:P geldim ya sen ona bak:coool:[/quote]
şimdi susuyorum:closedeyes: yoksa bu güzelim konu da pufff olacak..yoksaaaa....:afro:
[quote=bkaan;110263]şimdi susuyorum:closedeyes: yoksa bu güzelim konu da pufff olacak..yoksaaaa....:afro:[/quote]
bence de sus(alim):001_tongue:;), konuyu dagitmayalim, faydali bilgiler var.. :D