06/02 uludağ günübirlik herşey dahil 75 tl
[COLOR=red][SIZE=4][B][COLOR=blue]Bu[/COLOR][COLOR=blue] Hafta'da Cennetkaya'da Kayıyoruz Ulaşım+yemek+Sınırsız Cennetkaya 75 tl[/COLOR][/B][/SIZE][COLOR=blue] [/COLOR][/COLOR]
[COLOR=red][/COLOR]
[COLOR=red][B]Tura Dahil Olan Hizmetler[/B][/COLOR]
-Lüks Araçlarla Ulaşım İmkanı
-Araç İçi Sabah Kahvaltı paketi
-Milli Park Giriş Ücretleri
-Öğlen sucuk ekmek ve içecek ikramı
-Otobüs içi ikramlar (çay,kahve,kola ve fanta )
-Rehperlik hizmetleri
-Sınırsız Cennetkaya Liftleri
[B][COLOR=seagreen]Ücrete Dahil Olmayanlar[/COLOR] [/B]
- Yolda Alınan Yemekler ve İçecekler
- Tüm Kişisel Harcamalar
- Kayak malzemeleri
[B][COLOR=purple]Kayak Takımı Kiralama Ücretleri[/COLOR][/B]
*Kayak Takımı15 TL *Board:20 TL *Tulum Alt-Üst 15TL
Cevap: 06/02 uludağ günübirlik herşey dahil 75 tl
yuzsuzlugun ku kadarina da pes diyorum:bored::cursing: siz, onceki turunuzdaki sikayetlere lutfedip bir yanit vermeden bu tura bir katilim nasil bekleyebiliyorsunuz???????????????
sayın SiS Turizm,
bir önceki turunuza katılan arkadaşlarımızın şikayetlerine cevap vermediniz... gelecekteki olası mağduriyetleri önlemek adına ilanınızı kilitliyorum... arkadaşlarımızı tatmin edecek bir açıklama gelmeden yeni tur ilanı koymayınız lütfen...
sis turizm'den açıklama gelmiş... başlığı açıyorum... katılmak isteyen arkadaşlar buradan devam edebilirler...
[quote=nitebore;126364]yuzsuzlugun ku kadarina da pes diyorum:bored::cursing: siz, onceki turunuzdaki sikayetlere lutfedip bir yanit vermeden bu tura bir katilim nasil bekleyebiliyorsunuz???????????????[/quote]
değerli arkadaşım biz sizinle şikayetler konusunda uzlaşmaya varmadık mı ? zihninizi bir zorlarsanız yersiz bir cümle kurduğunuzun farkına varıcağınızı inanıyorum ;)
[quote=oliver_han;127204]sis turizm'den açıklama gelmiş... başlığı açıyorum... katılmak isteyen arkadaşlar buradan devam edebilirler...[/quote]
kontrol ettiğiniz için teşekkür ederiz
konu hakkında sıkıntıları arkadaşlarımız yazmışlar, firma da açıklamasını yapmıştır... konuşulacak bir husus kalmadığından başlığı kilitliyorum... diğer başlıklar altında 06/02 tarihli tur hakkında tartışmayı sürdürmemenizi tavsiye ederim...
teşekkürler...
[quote=SİS TURİZM;129876]değerli arkadaşım biz sizinle şikayetler konusunda uzlaşmaya varmadık mı ? zihninizi bir zorlarsanız yersiz bir cümle kurduğunuzun farkına varıcağınızı inanıyorum ;)[/quote]
mesajlarin tarihlerine dikkat etmenizi salik vermekten baska soyleyecek sozum yok!!!
son bir not.. uzlastigimiz nokta sadece yazdigim bir cumledeki anlam karmasasinin ortadan kalkmasindan ibaret. sikayetler ile ilgili konuda da... uzlasmaniz gerekenler ben degil turunuza gelip sayfalarca sikayetlerini yazan site uyeleridir. yine de bu mesajimi "yersiz" bulmuyorum, sonucta siz, sitede bir aciklama yazmadan yeni bir ilan verdiniz ki bunu "zihnimi zorlayip" cocukluguma donsem bile ayni sekilde yorumlarim..
[I]Özür dileyerek başka bir forumdan aldığım metni aşağıya yapıştırıyorum.[/I]
[B]SiS Tur ile 6 Şubat Uludağ Faciası [/B]
Dün sistur aracılığı ile gitmiş olduğum günübirlik uludağ turunda başımıza gelenleri herkese ibret olması açısından yazıyorum.
Kabusumuz uludağa ulaşmamızla birlikte başladı sis turun anlaşmalı olduğu kayak kiralama yeri olan adı karlı tepe denen yer tam bir fiyaskoydu benim bile anılarımdan tamamen silinmiş bundan 15-20 yıl öncesinin malzemeleri vermelerine inanamadık. Kayaklarda bağlamalar için kg ayarı bile yapılmadı kimseye iyi kimse kırmadı bi tarafanı. Neyse orada bulabildiğim en iyi kayakları aldım arkadaşlarıma verdikleri ince sivri uçlu eski model kayakları da carvinglerle değiştirdik. Ancak board kiralayan bir arkadaşımız o kadar şanslı değildi gün boyunca boardun bağlamaları açıldı öğlen değiştirmek istedi ama maalesef aldığı cevap " ben yetkili degilim abey yetkiler yemekte sen bele idare et"!!! oldu. Aynı yere ait personelin kaldığı ranzaların olduğu yerde üstümüzü değiştirdik çanta ve eşyalarımızı da öylece açıkta allaha emanet bıraktık. Diyebilirsiniz ki sen de gidip başka yerden kirala sorun çözülsün evet tek sorun bu olsaydı bu satırları yazmak için uğraşmazdım bile. Gelelim 2. rezilliğe saat 9'da kaymaya başlanacağı söylenmişti saat 10 oldu hala ski passlarımızı alamamıştık neyse sonunda zavallı rehberimiz (iyi niyetli olduğuna inandığım) bize kartları ulaştırabildi ve eziyet başladı. Cennet ve cehennemden kayacağımızı biliyorduk ama liftlerin yerini bilmeyen zavallı tur zedeler etrafa dağılıp kendi başlarının çaresine bakmak zorunda kaldı liftin yerini sora sora kayak ayakkabıları ayağımızda kayak ve boardlar elimizde becerenden aydın yıldız otelinin ordaki liftere kadar yürüdük tüm oteller bölgesini neredeyse baştan sona yürümüş olduk. Neyse hava o kadar güzel kar okadar keyifliydi ki kaçan neşemiz yerine gelmişti. Geldi öğlen yemeği vakti bizi sucuk ekmek için bir becerenin arkasında yolun karşında küçük bir cafeye yönlendirdiler. Siparişler alınmaya başlandı içecek olarak sadece [B][U]Açık kola[/U][/B] ya da ayran seçeneği vardı diet cola, sprite ya da fanta isteyenlerden ekstra istendi biz de ayran istedik.Leş gibi ayran paketlerini önümüze hiç utanmadan koydular artı son kullanma tarihlerinin dolmasına bir ve ya 2 gün vardı artık sinirler iicene gerildi sucukların da muhtemelen at ya da eşşek eti olabileceğini öğleden sonrayı ishal olarak geçirebilme ihtimalini göz önüne alıp yemeğimizi becerende yedik haliyle tur fiyatı normal bir turla eşitlenmiş oldu! Öğleden sonra tekrar kaymaya başladık lifteleri işletenler felaket! adamlar bir dağdan diğerine gelmiş kör cahil herkes kavga halinde. Arkadaşımız düştü ve telesiyejin altında kaldı herifler lifti durdurmak yerine arkadaşa eğilmasini tavsiye ettiler sağolsunlar ama kime şikayet edicen bir muhattab yok! Bunu da geçtik neyse kaymaya devam ama tüm gün cennet cehennemden kaymak bi yere kadar 10 dk sıra bekle 3 dakkada in biz de tekar ekstra para verip tutyelinden çıkış aldık (astari yüzünden artık pahalı !!) tutyelinden kaymak kaçan keyfimizi yerine getirdi. Akşamı ettik ve dönüş yolundayız rezilliklere devam... Hızlı geçiyorum artık. Otobüs tabiki geç geldi, yolda mola verdik işte burası çok kritik. Sülün kuzine dinlenme tesislerinde nurlu ya da nuru restaurantta hadi iskender yiyelim dedik. Siparişleri verdik otobüsün kalkmasına 10 dk kala lütfettiler getirdiler dönerleri. Allahım ya et ya da sosu bozuktu arkadaşımın önden gelen dönerinin ucundan aldığım bir parça ile midem ayağa kalktı. Hemen garsona dönüp iptal etmek istediğimi söyledim aldığım cevap ben döneri veririm derdinizi kasaya anlatın. Kimse dokunmadı dönerne ve kalktık derdimizi kasaya Anlattık :001_smile: cevap ise aynen şu: Aaa burası kebap yeri böyle bi eleştriyi kabul edemem borcunuz 112 tl! Yemediğimiz yemek için paraları da lanet olsun diyip ödedikten sonra yola koyulduk. Kaybolan zamanı kapatmak için şöförümüz altında bir spor araba varmış gibi makaslar yapapa 120 130 km hızla bizi İstanbul'a ulaştırdı. Evet 5,5 saat sürdü toplamda dönmemiz ama çok şükür sağsağlam vardık evlerimize. Ancak iyi bir kayak günü umuduyla gittiğimiz uludağ'da ardı ardına rezillikler yaşayıp döndük. Siz siz olun SİS Tur adını gördüğünüz yerden kaçın biz yandık siz yanmayın. Tura katılan arkadaşlar da benim hatırlamadığım ya da atladığım bişeyler varsa lütfen eklesin. Bizlerin yaşadıklarının başka kimsenin başına gelmemesi dileğiyle herkese bol karlı günler.