Baton Alabileceğim Online Mağaza?
[b]Merhabalar kardeşlerim. Eniştemin batonlarını ben aldım :) ancak kendine yeni baton alacağı için şimdi baton derdine düştük. Erzurum'da şuan tamda sezonu olmadığı için çeşit yok mağazalarda. Ve bizim tercihimiz eğri baton. Burdaki mağazalarda 1-2 tane var. Ancak çok pahalı. Şimdi benim baton alabileceğim bildiğiniz Türkiye'de bulunan online alışveriş sitesi var mı? Bir sorumda eğri batonların genel olarak fiyat aralığı nedir? Yardımcı olursanız çok müteşekkir olurum..![/b]
Cevap: Baton Alabileceğim Online Mağaza?
Fischer de var ama Türkiye temsilcisi Dünya Sporda varmı bilemem [url=http://www.dunyaspor.com.tr/]Dünya Spor[/url] sitesinden irtibat kurabilirsiniz.
Proshop sitesinde var görünüyor [url=http://www.proshoptr.com/products_group.php?_cid=9&_gid=14]Proshop - Ürünlerimiz[/url] ama ürün detaylarında fiyatları yazmıyor.Onlarıda sormanız lazım.
Şimdilik bulabildiğim bunlar.Daha bulursan buraya yazarım...Selamlar...
[quote=skilachi;174964]Fischer de var ama Türkiye temsilcisi Dünya Sporda varmı bilemem [url=http://www.dunyaspor.com.tr/]Dünya Spor[/url] sitesinden irtibat kurabilirsiniz.
Proshop sitesinde var görünüyor [url=http://www.proshoptr.com/products_group.php?_cid=9&_gid=14]Proshop - Ürünlerimiz[/url] ama ürün detaylarında fiyatları yazmıyor.Onlarıda sormanız lazım.
Şimdilik bulabildiğim bunlar.Daha bulursan buraya yazarım...Selamlar...[/quote]
Eyvallah kardeşim.. Proshop'a bilgi mail attım.. Fiyatları uygundur inşallah.. Diğer bir konuda Proshop'un tüm batonları "LEKI" marka.. Sitesinden öğrendiğim kadarıyla amerikan malı ve kayak harici dağcılık için falanda baton üretiyor.. Acaba bu markayı daha önce bilen, kullanan var mı? İlk defa duydum da..!
[quote=daggerunion;174976]Eyvallah kardeşim.. Proshop'a bilgi mail attım.. Fiyatları uygundur inşallah.. Diğer bir konuda Proshop'un tüm batonları "LEKI" marka.. Sitesinden öğrendiğim kadarıyla amerikan malı ve kayak harici dağcılık için falanda baton üretiyor.. Acaba bu markayı daha önce bilen, kullanan var mı? İlk defa duydum da..![/quote]
kar sporda selim abi var head ın salomon un dilediğin modelini beğen ona söyle getirir pazarlıkta cimridir ama öle faiş fiyatlar söylemez kayakları piyasanın 100 lira altına vermişti bana. atomic istersen dumluya bi bak orda bikaç tane görmüştüm orda ilgilenen arkadaş ismini unuttum baya bilgili modeli söylersen yine getirtme imkanı olur atomic in erzurumdaki sorumlusu distribütör fiyatlarından satıyor. fisher i caddede dilber spor du sanırım o satıyor ama çok bi modeli yok sanırım bence yardımcı olamaz :) rossignol ü erzurumda doğru düzgün satan yok terminalin ordaki mağaza güya rossignol bayisi ama toplam 3 4 rossignol modeli var.
[quote=daggerunion;174976]Eyvallah kardeşim.. Proshop'a bilgi mail attım.. Fiyatları uygundur inşallah.. Diğer bir konuda Proshop'un tüm batonları "LEKI" marka.. Sitesinden öğrendiğim kadarıyla amerikan malı ve kayak harici dağcılık için falanda baton üretiyor.. Acaba bu markayı daha önce bilen, kullanan var mı? İlk defa duydum da..![/quote]
Dünya kupasında yarışan çoğu kayakçı bu marka baton kullanmakta, bildiğim kadarıyla ...
[quote=Baki;174977]kar sporda selim abi var head ın salomon un dilediğin modelini beğen ona söyle getirir pazarlıkta cimridir ama öle faiş fiyatlar söylemez kayakları piyasanın 100 lira altına vermişti bana. atomic istersen dumluya bi bak orda bikaç tane görmüştüm orda ilgilenen arkadaş ismini unuttum baya bilgili modeli söylersen yine getirtme imkanı olur atomic in erzurumdaki sorumlusu distribütör fiyatlarından satıyor. fisher i caddede dilber spor du sanırım o satıyor ama çok bi modeli yok sanırım bence yardımcı olamaz :) rossignol ü erzurumda doğru düzgün satan yok terminalin ordaki mağaza güya rossignol bayisi ama toplam 3 4 rossignol modeli var.[/quote]
Ne varsa yine toprağımda var ;) .. Kardeşim Selim abiyi hangi Karspor'da bulabilirim? Bi tanede Erzurum A.V.M'de açtılar bildiğin gibi.. Bide bu Dilber Spor'la, terminalin ordaki Rossignol bayisinin tam olarak yerleri nerede? Garip gelecek belki ama o iki mağazayı hiç görmedim.. Hani yine belki terminalin ordakini görmem olağan ancak geçen "Bunk" un eski mesajlarında gördüm Dilber Spor adını.. Lalapaşanın karşısında demiş.. Orayı nasıl görmemişim anlamıyorum :P
Uluslararası yarışmalarda birçok profesyonel bu batonları kullanıyor.İmkanın varsa Eurosport'tan takip edebilirsin...
[quote=daggerunion;175004]Ne varsa yine toprağımda var ;) .. Kardeşim Selim abiyi hangi Karspor'da bulabilirim? Bi tanede Erzurum A.V.M'de açtılar bildiğin gibi.. Bide bu Dilber Spor'la, terminalin ordaki Rossignol bayisinin tam olarak yerleri nerede? Garip gelecek belki ama o iki mağazayı hiç görmedim.. Hani yine belki terminalin ordakini görmem olağan ancak geçen "Bunk" un eski mesajlarında gördüm Dilber Spor adını.. Lalapaşanın karşısında demiş.. Orayı nasıl görmemişim anlamıyorum :P[/quote]
selim abi emniyetin ordaki mağazada duruyor. rossignolün mağazası üniversite kavşaktan terminale doğru inerken solda bakarak inersen görürsün. dilber sporda dumludan çiftelere doğru giderken sağda şekerci osmanın oralarda ama dediğim gibi çok bi seçeneği yok. :thumbdown:
[quote=Baki;175021]selim abi emniyetin ordaki mağazada duruyor. rossignolün mağazası üniversite kavşaktan terminale doğru inerken solda bakarak inersen görürsün. dilber sporda dumludan çiftelere doğru giderken sağda şekerci osmanın oralarda ama dediğim gibi çok bi seçeneği yok. :thumbdown:[/quote]
Eyvallah.. Çok saol.. En geç 1-2 güne gideceğim dediğin yerlere.. Bu arada Dilber Sporu şimdi hatırladım galiba.. Vitrininde ayakkabı, krampon, top mop bişeler duran mağaza herhal :) ..!
[quote=daggerunion;175035]Eyvallah.. Çok saol.. En geç 1-2 güne gideceğim dediğin yerlere.. Bu arada Dilber Sporu şimdi hatırladım galiba.. Vitrininde ayakkabı, krampon, top mop bişeler duran mağaza herhal :) ..![/quote]
hı hı buz pateni ayakkabıları falan var. kapıda fisher yazıyo zaten...