walla sırf o cezbedio adamı ya, ne sıra var ne kuyruk var, pistler bomboş istediğin gibi takıl...
Printable View
walla sırf o cezbedio adamı ya, ne sıra var ne kuyruk var, pistler bomboş istediğin gibi takıl...
[quote=dufa ]
pistler iyi ise bende giderim
kml yap bi arg. yine
[/quote]
abi perşembe toplantım var cuma bi ihtimal olabilir aslında... kastore kambersiz düğün olmaz abii nerdesinn hem hava cuma biraz soğuyor gözüküyor
fatih çarşamba perşembe akşamı kesinleşir sizde uyarsa cuma yı ayarlıyalım havada güzel olacakgüneşli rüzgarda az gözüküyor havada biraz soğuk olacak hafta içine göre
Valla kafamı karıstırdınız :-[
Buz olursa hıc bı anlamı yok offf
enıyısı persembe ...
[quote=hande54 ]
Valla kafamı karıstırdınız :-[
Buz olursa hıc bı anlamı yok offf
enıyısı persembe ...
[/quote]
;D ;D yaw hande git sen boşver dinleme bizi hava ve zemin güzel olursa kayak yaparsın hava sıcak olursa pistin ortasında yakarsın mangalı offf hava buz sa çık cafe ye al sıcak şarabı iç dön geri ;D ;D
fatih, kml, bu hafta beni unutun, imkansız diim size. :-\
kemalım hayatının org.yaptın valla dun harıkaymıs .cuma gıdersen buyuk ıhtımal bende orda olurum ;) yarın greenparkta kalacagım ama bostancı da ;D
[quote=snowblade ]
kemalım hayatının org.yaptın valla dun harıkaymıs .cuma gıdersen buyuk ıhtımal bende orda olurum ;) yarın greenparkta kalacagım ama bostancı da ;D
[/quote]
gökhan ben kartepede daha sisli bir havada kaymadım ;D ;D cidden kartepeye gitmeden önce hava olaylarını sıkı takip ederim.dahada yanılmadım hava konusunda bak kastore dufa penguentepe emre jnn bi çok şahidimde var ;D ;D bostancıdaki greenpark babamların eve çok yakın çocukluğum oralarda geçti cuma günü işi perşembe akşamı kesinleşir biras işlerim var toparlıyabilirsem cuma hava güsel gözüküyor
[quote=kastore ]
fatih, kml, bu hafta beni unutun, imkansız diim size. :-\
[/quote]
yok abi sensiz tadı çıkmass oranın pergel filan yapan olmas kartepe çekilmes fal ;Dlaa
Bugun gayet guzeldi kartepe yanlız pistleri begenmedim hem biraz buzluydu hemde temiz değildi(kozalaklar fln vardı bi ton) aksamada doru biraz ruzgar yaptı ama kaymamızı onleyemedi tabiki (: