Cevap: 4 aralık - 6 aralık Zigana Kayak ve Snowboard Etkinliği
[quote=bosnak;107080]11.12.2009 - 13.12.2009 ZIGANA YA GITMEK ISTIYENLER ICIN (ONEMLI)
Arkadaslar merhaba yeni konu acmayı beceremedim,
Az once Ziganadakı arkadaslar ile konuştuk onumuzdekı hafta sonu rezervasyon yaptırmak için. Maalesef onumuzdekı hafta tesis kapalı olacakmış. Bu zamanda bakım mı olur orası ayrı ama.....
Ucak bileti falan olacak olanlar için aman dıkkat. Tarihi turistlik gezi olur yani.
Biz son anda bir arayalım dedik kar durmu nasıl diye. saolsun Emrah bey uyardı.
Herkese ii akşamlar[/quote]
teleski nin yerini değiştirecekler çünkü dostum..;)
bizim için normal ama özellikle yeni başlayan board tutkunları için tehlikeli bir pist olduğunu söyleyebilirim,tesise gelince küçük ama sıcak bir ortam sayılır
piste uzak olması en büyük handikapı
Zigana tutkunları nerde bizim fotolar, hani videolar :)
[quote=Emrah;107120]Zigana tutkunları nerde bizim fotolar, hani videolar :)[/quote]
Valla bende merak ediyorum şu fotoları :D hadi ekleyin gelemeyenlerin canı sıkılsın :D
Neyse Ankara tayfasına asıl açılışı kartal'a yaptırırız :D ama 12 gün sonra olur :D ancak ayak tam çalışır duruma gelir ;)
11-13 aralıkta kein kapalı mı zigana ?
Merhabalar II. ZiGAnA seferinden erken ayrılmak durumunda kalan neferlerden birisi olarak yenice gelmiş olduğum Tirabizonunu o sıcak havasından ilk cümleleri ve düşüncelerimi aktarmak istiyorum.
Ankaradan yaklaşık 11saatlik bir yolculuğun ardından Trabzon KARA limanına inişimizi gerçekleştirdik ve en acilinden dağa doğru yol almaya başladık, yolun otel önüne değin açık olması bizleri zincir külfetinden kurtardı ve o sıcak havasıyla bizi karşılayan minik otelimize geldik.Onca saatlik açlığın ardından otele girer girmez fotolarda bahsi geçen sobanın önüne konuşlanmış açık büfe kırıntılarını toplar halde buldum kendimi :001_tongue: güzel yapılan kahvaltı ve check in işlemleri ardına bord ve kayaklarımızı kaptığımız gibi pistin yolunu tuttuk, pist yada t-bar otele yaklaşık 73m uzaklıkta olup :lol: elde bortlar ve ekipmanlarla pekte hafif olmayan bir yükseltinin tırmanılması sonucu ulaşılabilmesi bizi akşam saatlerine kadar pistten ayrılmama konusunda hem fikir yaptı. Kahvaltı sırasında kulağımıza gelen pistin buz tutmuş olduğu söylentilerini duymazdan gelerek büyük bir hevesle geldiğimiz pistte gördüğümüz manzara bizi pek şaşırtmadı. bol rüzgarlı açık alanda yağışın olmaması sebebiyle fizyolojiye karşı koyamamış kısmi buzlu pistte acemilik atmaya çalıştık. Bu arada uygun yağışın olmaması sebebiyle pistte yer yer açılmaların taş ve otların bulunması bizi ve bordlarımızı azıcık üzsede sezon açılışı yapıyor olmamız kisvesi altında tüm bu olumsuzlukları görmezden gelebilmemizi sağladı. Sezonu açmış olmamızın verdiği mutluluğumuz maalesefki pek uzun sürmedi [B]WinterPark[/B] nickli arkadaşımızın daha ilk turu sırasında dizini incitmiş olması bizleri derinden üzdü.:crying: Sonuç olarak 12 saatlik yolculuğun acısını kayarak değil belki ama Trabzonun muhteşem doğası sayesinde çıkarttık. [B]Karayoluyla günü birlik ZİGANA Turumuza[/B] dair kısa sürede tanımış olduğum herkese gönülden teşekkürlerimi sunarım.
[U][B]Not[/B][/U]: İçimde kalan tek şey şu ki yeni yapılan rampadan siftahsız ayrılmış olmam. Çocuklar fotolarınızı heyecanla bekliyor ve başarılar diliyorum..:thumbup1:
Winter Park çok geçmiş olsun , umarım en kısa zamanda iyileşirsin.
Bizlerde bu konuda çok dikkatli olmalıyız , şimdiden ısınma antremanlarına başlasak iyi olacak.
Sağlığımız açısından özellikle sezon başında pistlere çıkmadan önce aşağıdaki konuyu tekrar bir hatırlamakta fayda var ;)
[URL]http://www.kartutkusu.com/saglik-bilgileri/3016-kayak-snowboard-sakatliklari-sakatlanmamak-icin-fitness-programi.html[/URL]
Toplam 4 Eklenti bulunuyor.
Kartutkusu ailesi ile çekilmiş en son Zigana fotoğrafları:)