dorukkaya ve kartal+grandkartalın pistleri dağın farklı yamaçlarına kurulmuş haldedir.
iki bölge arasındakayrak geçmenin imkanı yoktur. ya da çok zorlamanız lazım...
ama oteller birbirine çok yakındır. araları 50 mt falandır herhalde..
Printable View
dorukkaya ve kartal+grandkartalın pistleri dağın farklı yamaçlarına kurulmuş haldedir.
iki bölge arasındakayrak geçmenin imkanı yoktur. ya da çok zorlamanız lazım...
ama oteller birbirine çok yakındır. araları 50 mt falandır herhalde..
ok tşk . :)
Arakdaşlar dileklerim gerçek oluyor :)
Sakaryadan yarın Dorukya'ya gitmeye karar verdim kardeşimle,size sorcağım
1- Sakarya'dan giderken hangi yolu takip etmem gerekiyor?
2- Yol üzerinde tavsiye olunan kiralama noktası neresidir?
3- Dorukkaya skipass'ları nerden nasıl alıp nasıl telesiyejlere geçebiliriz?
Yani Sakaryadan çıkıp Lİftlere varana kadar anlatabilcek sabırlı birisi var mı acaba? :)
Arkadaşlar bu haftasonu cmt kartalkayaya gideceğiz. Bana önereceğiniz hatta şöyle söyliyeyim boarda yeni başlayan biri olan bana önereceğiniz neler var? Hangi pistler daha uygun kaymam için sizce? Ayrıca skipass fiyatları nasıl?
Yardımcı olursanız sevinirim.. Şimdiden çok çok teşekkürler.. (Umarım doğru başlığın altına yazıyorumdur.)
[QUOTE=öğrtmn;190164]Arkadaşlar bu haftasonu cmt kartalkayaya gideceğiz. Bana önereceğiniz hatta şöyle söyliyeyim boarda yeni başlayan biri olan bana önereceğiniz neler var? Hangi pistler daha uygun kaymam için sizce? Ayrıca skipass fiyatları nasıl?
Yardımcı olursanız sevinirim.. Şimdiden çok çok teşekkürler.. (Umarım doğru başlığın altına yazıyorumdur.)[/QUOTE]
ooohhoooo sen yanlış yola girmiş boardcu olmuşsun :biggrin::001_tt2: neyse canın sağolsun elbet bir gün kış sporlarının estetiği olan kayak ile tanışırsın :biggrin:
[QUOTE=Seyirci;190167]ooohhoooo sen yanlış yola girmiş boardcu olmuşsun :biggrin::001_tt2: neyse canın sağolsun elbet bir gün kış sporlarının estetiği olan kayak ile tanışırsın :biggrin:[/QUOTE]
aslında ilk denememi kayak ile ikinci denememi board ile yaptım birer hafta ara ile.. ve şu anda board öğrenmek istiyorum buna karar verdim.. ama ileride kayak ile gerçek anlamda tanışmayacağım anlamı taşımıyor bu.. bakalım daha çok yeniyim:)
[QUOTE=öğrtmn;190164]Arkadaşlar bu haftasonu cmt kartalkayaya gideceğiz. Bana önereceğiniz hatta şöyle söyliyeyim boarda yeni başlayan biri olan bana önereceğiniz neler var? Hangi pistler daha uygun kaymam için sizce? Ayrıca skipass fiyatları nasıl?
Yardımcı olursanız sevinirim.. Şimdiden çok çok teşekkürler.. (Umarım doğru başlığın altına yazıyorumdur.)[/QUOTE]
oo süpersimn şekerim ..ayrı olarak hiç skipass almadım bilmiyoreee ama olsun olsun 80 olsun attım :) eğer teleski den çıkmaya alışmadıysan senin için tek ( dorukkaya pistleri için) telesiyej var ordanda inince soldan devam ediceksin düzlüğe hızlı girceksin sonrasında yol bölünüyo hepsinden inebilrsin yaa , daha sakin kalan soldaki pist isimlerini hatırlayamıyorum :) hatırlayanlar yardımcı olsun aaa kal geldi :) sen sol sol yap heheheh
kanal d sbh haberleri : aniden bastırdı lapa lapa bolu ya kar yağıyo !!!!
T bar kullanabiliyormusun?
[QUOTE=kupeli;190217]T bar kullanabiliyormusun?[/QUOTE]
t bar ve teleski aynı şeyse genel anlamda alıştım kullanmaya diyebilirim..bir iki defa yarı yolda düştüğüm oldu kullanıyor sayılırım sanırım..