kartalkaya'nın son hali ekteki fotografta acik bir sekilde gorulmektedir, süper kar yağmış, hepimize bol karli bir sezon dilerim : )
Printable View
kartalkaya'nın son hali ekteki fotografta acik bir sekilde gorulmektedir, süper kar yağmış, hepimize bol karli bir sezon dilerim : )
[quote=Diamond;109021]Kartalkaya 'yi iyi bilen arkadaslarin yardimina ihtiyacim var...
Dorukkaya da kalmis olan var mi??? telefonu, website i nedir???
Grand kartal ve kartal otel eski gorunuyor... Uludag gibi degil herhalde Kartalkaya da oteller???? 24 unde Kartalkaya'ya gelmek istiyoruz ama otellerden endiseliyim..tavsiyesi olan var mi???[/quote]
DORUKKAYA SKI & MOUNTAIN RESORT
Statü :
4 yı ldız
Telefon :
(374) 234 50 26 ( 15 Lines)
Faks :
(374) 234 50 25
Adres :
ALKAYA MEVKİİ PK.51 KARTALKAYA/BOLU
E-posta :
[EMAIL="dorukkaya@kayatourism.com.tr"][COLOR=#0000ff]dorukkaya@kayatourism.com.tr[/COLOR][/EMAIL]
Web :
[URL="http://www.kayatourism.com.tr/"][COLOR=#0000ff]http://www.kayatourism.com.tr[/COLOR][/URL]
tesekkurler....
otel kalitesi hakkinda yorum yapabilecek misin??? Uludag 2. bolgeyle karsilastirilir mi??
biz dört senedir kayak yapıyoruz kayağa ilk olarak kartal otelde başladık ve oradan vazgeçemedik her seferinde başka bir oteli veya uludağı denesek mi diye düşünüyoruz fakat hiç cesaret edemiyoruz kartal otel evimiz gibi oldu personel de otelin konforu da çok iyi biz çok memnunuz endişe duymadan da taavsiye ediyoruz
Dorukkaya'nın odaları yeni ve güzeldir..Hiç endişeniz olmasın.Kartal otel de biraz eski görünümlü olsa da hizmette hiç bir sıkıntı çekmezsiniz.Kartalkayada istediğiniz otele rahat rahat gidin.Yemek bakımından içlerinde en iyisi Kartal oteldir.En zayıfı da Dorukkaya..
geçen sezon dorukkaya'da hiç konaklamadım... ama mer nickli üyemiz konaklamış... odaların yenilendiğini ve gayet güzel olduğunu belirtti... tabi bir kayakçı olarak kartal'dan vazgeçemiyorum... eski ama sıcak ortamını koruyor... üstelik kayak odası yeni, kapalı otoparkı var... daha ne isterim? :D
kayak-board farketmez artık. Snowpark kartal'a da yapıldı. Hayırlısı bakalım.
[quote=Ohzman;109075]kayak-board farketmez artık. Snowpark kartal'a da yapıldı. Hayırlısı bakalım.[/quote]
:D :D :D fark eder, fark eder... :D :D :D
kartalkaya özledim seni
Geçen sezon Kartal ve Dorukkaya Otelda konaklama imkanı buldum kartal inanılmaz eski ve konforsuzdu doruk ise daha modern bir çizgiye sahipti hoş bi kayak oteli için ikiside iş görür beklentiyi çok yükseltmemek gerekli ama
Kartalkaya Otellerinin ortak yanı bana göre Muhteşem Bolu ahçılarınını leziz yemekleri...
Not:Kartalın kayak odasındaki emanet kayak board salonu tebriğe değer ve konaklamayapan misafirler için ücretsiz dorukdaki gibi akşam kayaklarınızı sağa sola bırakmak zorunda olup sabaha batonsuz şekilde hafiflemiş olmak pek hoş olmuyor...