[quote=iceman;126606]Verilecek eğitimin fiyatı nedir?[/quote]
fiyatları belirleyecekler... ferdi hoca paketleri ayarlayınca açıklayacak-mış...
Printable View
[quote=iceman;126606]Verilecek eğitimin fiyatı nedir?[/quote]
fiyatları belirleyecekler... ferdi hoca paketleri ayarlayınca açıklayacak-mış...
süper olur walla :)
bakalm gruplar oluşturulcak yani olan insan kadar tabiki biz sonucta surekli dagdayz buraya geldiginzde istedignz zaman eğitim alabilceksinz fakat fiyatları konusuyoruz yarın bi netlik kazanır..
[quote=Enis Akyüz;126588]Programları Ferdi Hoca perşembe günü belirlicek paket programlar yapmayı düşünüyoruz. Onun haricinde gelen grupların kayma seviyelerine görede freestyle eğitimi vereceğiz. İtalyanın bitiminde sol tarafta snowparkımız var. Gruplar max 6 kişiden oluşucak. Günde 4 saati içeren bi eğitim programı olucak.[/quote]
ooooleeeey oley oley oley oleeeeey...
snowboard setim freestyle değil, sorun olur mu?
[quote=Enis Akyüz;126702]bakalm gruplar oluşturulcak yani olan insan kadar tabiki biz sonucta surekli dagdayz buraya geldiginzde istedignz zaman eğitim alabilceksinz fakat fiyatları konusuyoruz yarın bi netlik kazanır..[/quote]
yarin olmusss.. fiyatlar belli mi acaba? hani erisilebilir mi degil mi bilelim de ona gore hayal kurmayalim degil mi;)
Freestyle eğitimi fiyatları belli oldu.!!!
Gruplar en az 2 en fazla 5 kişi olacaktır.
Günlük 4 saatlik kişibaşı antrenman fiyatı 250 TL'dir.
2günlük 8 saatlik toplam antrenman fiyatı kişibaşı 400TL.
Antrenman saatleri sabah 09:00-11:00, öğleden sonra hava durumuna göre 14:00-16:00 ya da 15:00-17:00 şeklinde olacaktır.
NOT: Antrenmanlara katılacak kişilerin temel eğitim seviyesinin üstünde olmaları gerekmektedir.
Eğitim programlarını internet sitemizden görebilirsiniz.
[URL="http://www.snowboardyarisokulu.com"]www.snowboardyarisokulu.com[/URL]
ne zaman olacak bu eğitimler? grubun ne zaman toplandığına mı bağlı?
bu eğitimlerden hangileri 1. hangileri 2. güne ait?
az ollie, az rampa. biraz birden, biraz ikiden.
ilk 5'liye yazın beni. pazarlığı bilahare yaparız.
1) Gökbey
2) ...
3) ...
4) ...
5) ...
herhangi bir tarih kısıtlaması yok..en az 2 kişilik bir grup oldugunda çalışmalarımız herzaman surecektir. özel birebir freestyle derste alabilirsiniz..
1. ve 2. gün olarak değil sizin kayma seviyenize ve ilerlemenize göre uygulanan bir eğitim programıdır..
Eğitimlerimizi videoya çekerek akşamları görüntüleri birlikte inceliyoruz.