Cevap: SuKay Park Mı?Hadiii
[quote=darksky;165729]Merak etme sen yeni başlamışsın başlamadan bırakanlarımızda var dimi tifom abim :001_tt2::001_tt2:[/quote]
Başlatırız senide Wake'a merak etme.
----------
Bu arada Bursa için İstanbul'dan bir program düşünüyoruz. Hafta içi netlik kazanır.
[quote=Maverick;165732]Başlatırız senide Wake'a merak etme.
----------
Bu arada Bursa için İstanbul'dan bir program düşünüyoruz. Hafta içi netlik kazanır.[/quote]
bekleriz abicim :)
Ben başladım hatta deli sevdim.En azından ilk kalktığım gibi sağlam 6 tur attım sorasında zaten kavradım 1 tur atıp bırakıyordum :biggrin: Benim derdim bu işi ciddi anlamda yapmak.Yani boardumu,kaskımı vs. alıyım düzenli olarak ve üst seviyede yapıyım istiyorum.Spor geçmişim baya yoğun olduğundan böyle yorucu sporları çok seviyorum ( 6 yıl milli sporcuydum) :biggrin: Ayrıca salı sabahtan gitme planları içindeyim ( ist'dan arkadaşlar gelince en azından rezil olmayalım,hamlık olmasın die )
[quote=Maverick;165732]Başlatırız senide Wake'a merak etme.
----------
Bu arada Bursa için İstanbul'dan bir program düşünüyoruz. Hafta içi netlik kazanır.[/quote]
önce bi kendini başlat bakalım sevgili İstanbul Bey'i...:biggrin:
[quote=la_hawle;165917]önce bi kendini başlat bakalım sevgili İstanbul Bey'i...:biggrin:[/quote]
Ben jübilemi yaptım. Artık yerimizi gençlere bırakmalıyız :)
Ben bugün sukayparktaydım gözlerim Maverick'i aradı ama o yoktu üzüldüm,hüzünlendim...Ama metin oldum ve sevgili kartutkusu arkadaşlarım içinde wakeboard yaptım :)
e hadi ama yok mu bu haftasonuna bi organizasyon :drool: yani ben ordayım yeni nesil çaylak olarak ama ekip de orda olsa daha bi hoş olurdu...
[quote=tekelioglu;165925]Ben bugün sukayparktaydım gözlerim Maverick'i aradı ama o yoktu üzüldüm,hüzünlendim...Ama metin oldum ve sevgili kartutkusu arkadaşlarım içinde wakeboard yaptım :)[/quote]
Eline ayağına sağlık tekelioğlu :thumbup1:
kısa zamanda buluşup hem yeni tshirtlerin buluşmasını hemde wakeboard etkinliği yapalım hep birlikte. Şaka bir yana, ay da bir de olsa özleniyormuş bu wakeboard :lol::lol:
[quote=tekelioglu;165925]Ben bugün sukayparktaydım gözlerim Maverick'i aradı ama o yoktu üzüldüm,hüzünlendim...Ama metin oldum ve sevgili kartutkusu arkadaşlarım içinde wakeboard yaptım :)[/quote]
Benim İş ve tatil gezim öncesi bir tur düzenleriz inşallah. T-shirtlerimizle şov yaparız.
[quote=Maverick;165989]Benim İş ve tatil gezim öncesi bir tur düzenleriz inşallah. T-shirtlerimizle şov yaparız.[/quote]
Bak bu güzel olur işte :thumbup: