Bu fırsat kaçmazz :lol:
1) Maverick
2) hakanika
3) Emrah
4) CemKa
5) sssarper
6) Canverse
Printable View
Bu fırsat kaçmazz :lol:
1) Maverick
2) hakanika
3) Emrah
4) CemKa
5) sssarper
6) Canverse
tamda bakımı nasıl yaptıracam diyordum süper olur,tekrar dağ arkadaşlarımı görmek güzel olacak çarşamba görüşürüz
1) Maverick
2) hakanika
3) Emrah
4) canverse
5) sssarper
6) CemKa
7) Onboard (Egemen Koç)
:):):):
Liste birbirine girmiş :) Buradan devam edelim ;)
1) Maverick
2) hakanika
3) Emrah
4) CemKa
5) sssarper
6) Canverse
7) Onboard (Egemen Koç)
8) KiTe
[quote=Emrah;171565]:):):):
Liste birbirine girmiş :) Buradan devam edelim ;)
1) Maverick
2) hakanika
3) Emrah
4) CemKa
5) sssarper
6) Canverse
7) Onboard (Egemen Koç)
8) KiTe[/quote]
9) Vanity34
Bu arada bende boarda bakım yaptırcam ama bunca ınsan nası yaptırcak ne kdr zamanda yapıomuskı bu yenı makına acaba ?
[quote=vanity34;171566]9) Bu arada bende boarda bakım yaptırcam ama bunca ınsan nası yaptırcak ne kdr zamanda yapıomuskı bu yenı makına acaba ?[/quote]
Hah, aklımdaki diğer soru, ben akşam yanımda mı getireyim yoksa önceden gelip mi getirmem gerekir? malum erken dönmem gerekiyor ;)
[quote=canverse;171569]Hah, aklımdaki diğer soru, ben akşam yanımda mı getireyim yoksa önceden gelip mi getirmem gerekir? malum erken dönmem gerekiyor ;)[/quote]
Bunu SPX yönetimi ile paylaşıp , size net bir bilgi vermeye çalışacağım :001_cool:
bakım için bahçelievler'e gitmiyor muydu boardlar...
board bakımıyla ılgılı bılgı alsak ona gore yanımda getırecegım
bir yıldır ara ara takip etmeme ragmen nedense bir kez bile bi etkinlige katilmamis, forumlara tek kelime etmemis biri olarak ben de mi gelsem de tanissam acaba demeden edemedim yahu:)
[quote=Maverick;171552]Sezon öncesi yeni üyelerle tanışmak için harika bir fırsat. Gelebilme imkanı olan herkesi bekliyoruz.
Hatta Bursa'daki arkadaşlarda gelirlerse en güzel şekilde ağırlarız. Diğer şehirler alınmasın, Bursa yakın olduğu için söylüyorum.
Liste başlasın o zaman.
1) Maverick[/quote]
Listeye adımı eklemeyi çok isterdim. Etkinllik haftasonu olsaydı Bursa'dan katılım daha rahat olabilirdi. Kısmet değilmiş diyorum...