Cevap: Snowboard Bakim ve tamir ...
[QUOTE=Maverick;195691]Ben zaten Gambit'e bu yüzden geçildim.[/QUOTE]
ahahahaha
olm cok komik adamsın valla, seviyorum seni
dur bakalım seneye daha ne bahaneler duyacagım hehe
beni gecen kisi bulamadim ben henuz; kendini teselli etmene yardimci olacaksa ;)
1.94 kayaklar olsaydı bile yine geçemezdi seni... böyle söyleyince de bozuluyor... :lol:
[QUOTE=oliver_han;195791]1.94 kayaklar olsaydı bile yine geçemezdi seni... böyle söyleyince de bozuluyor... :lol:[/QUOTE]
Abi Gambit Köroğlu pstinde 100km yapmışadam ne geçmesinden bahsediyorsun, kar mototruyla bile Maverickin işi zor bence :)
[QUOTE=CemKa;195862]Abi Gambit Köroğlu pstinde 100km yapmışadam ne geçmesinden bahsediyorsun, kar mototruyla bile Maverickin işi zor bence :)[/QUOTE]
maşallah x4... :lol:
[QUOTE=CemKa;195862]Abi Gambit Köroğlu pstinde 100km yapmış adam ne geçmesinden bahsediyorsun, kar motoruyla bile Maverickin işi zor bence :)[/QUOTE]
nasil durdugumu ne siz sorun ne ben soyliim yanliz :)
basliga uygun olarak bu hafta ici snowboard umu bakima goturmeyi dusunuyorum. Olmazsa Cumartesi bulusup topluca mi gitsek ne yapsak ?
[QUOTE=Gambit;195873]
basliga uygun olarak bu hafta ici snowboard umu bakima goturmeyi dusunuyorum. Olmazsa Cumartesi bulusup topluca mi gitsek ne yapsak ?[/QUOTE]
Ben de düşünüyorum abi, bir ara organize olalım halledelim bu işi :thumbup:
[QUOTE=Gambit;195873]nasil durdugumu ne siz sorun ne ben soyliim yanliz :)
basliga uygun olarak bu hafta ici snowboard umu bakima goturmeyi dusunuyorum. Olmazsa Cumartesi bulusup topluca mi gitsek ne yapsak ?[/QUOTE]
Al benden de o kadar, boardu bakım yaptırıp artık depoya kaldıralım diyorum ;)
Arkadaşlar ,
SPX ile görüştüm, 18 Nisan yada buna yakın bir tarihin onlar için uygun oldugunu belirttiler. Topluca gidip indirimli olarak board ve kayaklarımızı bakıma verebileceğiz.
Tarihi tam kesinleştirip haber vermemiz gerekiyor, ona göre bakım makinalarını kaldırmayacaklar ;)
Acil yorumlarınızı bekliyorum, ağır bakımın fiyatı yine 30 lira olacaktır.
Katılım sayısına göre ayrıca hediye bakım için görüşeceğim ;)
[QUOTE=Emrah;196127]Arkadaşlar ,
SPX ile görüştüm, 18 Nisan yada buna yakın bir tarihin onlar için uygun oldugunu belirttiler. Topluca gidip indirimli olarak board ve kayaklarımızı bakıma verebileceğiz.
Tarihi tam kesinleştirip haber vermemiz gerekiyor, ona göre bakım makinalarını kaldırmayacaklar ;)
Acil yorumlarınızı bekliyorum, ağır bakımın fiyatı yine 30 lira olacaktır.
Katılım sayısına göre ayrıca hediye bakım için görüşeceğim ;)[/QUOTE]
ben varım
Benim Skate Banan elerinisden oper,
Kargolasam mi ne:biggrin: