Ynt: www.havadurumu.biz Türkiye Kayak Merkezleri - Hava ve Kar Durumu
[quote=twingo ]
Teşekkürler. Uzmanlık alanı web olanlardan da bu konuda destek bekliyorum. Mesela adamlar şunu yapmışlar profesyonelce: [url]www.kacsantim.com[/url] (isim biraz sakat ama...)
[/quote]
Twingo, kacsantim.com, isim sakat mi? cok fesatsin ;) ne guzel isim iste. :) herkesin aklinda kalan, bilgiyi en kisa ve net yoldan [url]www.kacsantim.com[/url] u ziyaret edenlere ulastiran bi websitesi ve domain i. Inanilmaz ilgi goruyor suanda kacsantim.com, gunluk ortalama ziyaretci sayisi 2000 in ustunde. cok pozitif feedback ler aliyor site.
Bu arada kacsantim.com dan bahsettigin icin cok tesekkurler. bahsettigin adamlarda biziz :)
"Uzmanlık alanı web olanlardan da bu konuda destek bekliyorum." demissin, tam bir uzman sayilmayiz ama herhangi bir yardima ihtiyacin olursa lutfen yaz. seve seve elimizden geldigince yardim ederiz.
Neyse kolay gelsin
Hehe, eywallah dostlar. Walla açıkçası yaptığı her işi hatasız yapmayı seven biri olarak, uzmanı olmadığım işlerde bazı görsel ve tasarımsal eksiklikleri yaşamak beni rahatsız ediyor. [quote=KACGrup ]
Twingo, kacsantim.com, isim sakat mi? cok fesatsin ;) ne guzel isim iste. :) herkesin aklinda kalan, bilgiyi en kisa ve net yoldan [url]www.kacsantim.com[/url] u ziyaret edenlere ulastiran bi websitesi ve domain i. Inanilmaz ilgi goruyor suanda kacsantim.com, gunluk ortalama ziyaretci sayisi 2000 in ustunde. cok pozitif feedback ler aliyor site.
Bu arada kacsantim.com dan bahsettigin icin cok tesekkurler. bahsettigin adamlarda biziz :)
"Uzmanlık alanı web olanlardan da bu konuda destek bekliyorum." demissin, tam bir uzman sayilmayiz ama herhangi bir yardima ihtiyacin olursa lutfen yaz. seve seve elimizden geldigince yardim ederiz.
Neyse kolay gelsin
[/quote]
Ne yaptın hocam bakabildin mi siteye?
[quote=CarveMaster ]
Bir dönem amatörce uğraşmılığım var, vakit bulabilir ve ihtiyacınız olursa yardımcı olmak isterim.
[/quote]
Arkadaslar sitem ile ilgili değerli görüşlerinizi bekleriz.
Ynt: Türkiye Kayak Merkezlerine Ait En Güncel Hava ve Kar Durumu
Sonunda oldu, Grand Kartal kamerası yayına girdi:
[url]http://kal.endtas.com/kar/kartalpist.html[/url]
Ayrıca Kartal Otel'in interaktif pist haritası da oldukça işlevsel:
[url]http://kal.endtas.com/kar/kartalpist.html[/url]
Cevap: Türkiye Kayak Merkezlerine Ait En Güncel Hava ve Kar Durumu
Herkese iyi bir sezon bol kar, bol güneş, az rüzgar dilerim.