Cevap: Yıldıztepe'yi Dünya Tanıyacak
Yıldıztepe doğası ve bulunduğu konumu itibariyle Türkiye'nin arka bahçesi diyebileceğimiz,ender bulunan inci misali doğa harikası bir yer olduğunu gelip görenler daha iyi bilirler.
Değerli meslektaşımında gelip gördüğü doğa harikasını, bizleri ziyaret ettiği için çok teşekkür ediyorum.
Uzun yıllar sonra yıldıztepe'de hummalı çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.Telesiyej direklerinin 7 tanesi dikildi.6 tanesi de en kısa zamanda dikilecektir.Çift istasyonlu babylift pistimizin 600 mlik kolu bakıma alındı.Pisti yeniden hazırlanıyor.Yılbaşında faaliyete geçirilecek.
Macera arayanlar için Otel müdürü Ahmet Bey elindeki bütün imkanları seferber edecektir.Yıldıztepe dağ yolundan 1500 m çıkartılıp doğal oluşum pistimizde isteyenlere bolkarda isteyenlere ezilmiş alanlarda kayak keyfi yaşatılacaktır.
Emre Bey, verdiğiniz bu güzel haber için teşekkürler.
Yenilenen ve yeni açılan kayak merkezleri sayesinde birkaç sene sonra kaymaya nereye gideceğimize karar vermekte zorlanacağız gibi gözüküyor.
[quote=emre_han;177170]Macera arayanlar için Otel müdürü Ahmet Bey elindeki bütün imkanları seferber edecektir.Yıldıztepe dağ yolundan 1500 m çıkartılıp doğal oluşum pistimizde isteyenlere bolkarda isteyenlere ezilmiş alanlarda kayak keyfi yaşatılacaktır.[/quote]
müdür beye teşekkür ederiz..bizim sizden ısrarla tek bir isteğimiz olur..bizi güvenli bir şekilde sürekli zirveye çıkarmanız...umarım sizler de güzel bir sezon geçirirsiniz..yine bize kar koşulları ile ilgili güncel bilgiler verirseniz çok makbule geçer..tercih sebebi olursunuz..dediğim gibi ben ve bir çok arkadaşım dağda peynir ekmeğe razıyız ama muhakkak sorunsuz bir şekilde zirveye çıkmak isteriz..
butik otelleri hep sevmişimdir..selamlar :)
[quote=emre_han;177170]Macera arayanlar için Otel müdürü Ahmet Bey elindeki bütün imkanları seferber edecektir.Yıldıztepe dağ yolundan 1500 m çıkartılıp doğal oluşum pistimizde isteyenlere bolkarda isteyenlere ezilmiş alanlarda kayak keyfi yaşatılacaktır.[/quote]
Emre Bey, bilgiler için teşekkürler. Ben bu sene bu alternatifi değerlendirmek istiyorum :)
28.10.2010 ilk direğin temel atma töreninin yapıldığı gün internetteki haberlere göre. Çalışmalar iyi gidiyor belli ki, keşke 3 ay daha önce başlasalardı sezona yetişirdi :)
Varsa mevcut pistlerin resimlerini de yollayabilirseniz seviniriz. Çünkü internetten planlanmış pistlerin krokisi dışında pistlerle ilgili fazla bilgi,resim bulamadım.
[quote=kartahtası;177177]Emre Bey, bilgiler için teşekkürler. Ben bu sene bu alternatifi değerlendirmek istiyorum :)
28.10.2010 ilk direğin temel atma töreninin yapıldığı gün internetteki haberlere göre. Çalışmalar iyi gidiyor belli ki, keşke 3 ay daha önce başlasalardı sezona yetişirdi :)
Varsa mevcut pistlerin resimlerini de yollayabilirseniz seviniriz. Çünkü internetten planlanmış pistlerin krokisi dışında pistlerle ilgili fazla bilgi,resim bulamadım.[/quote]
hanımefendilerle beraber gittiğimizde pistleri detaylı görürüz:biggrin: ben şahsen çok beğendim
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:
:0002028B::0002028B::0002028B:
:b-466601-_smiley::b-466601-_smiley::b-466601-_smiley::b-466601-_smiley::b-466601-_smiley::b-466601-_smiley::b-466601-_smiley:
cumartesi ılgaz böyle
[url=http://www.dmi.gov.tr/tahmin/turkiye.aspx?g=4]Türkiye Genelinde Önümüzdeki 5 Gün Hava - Meteoroloji Genel Müdürlüğü[/url]
pazar günü ise :
[url=http://www.dmi.gov.tr/tahmin/turkiye.aspx?g=5]Türkiye Genelinde Önümüzdeki 5 Gün Hava - Meteoroloji Genel Müdürlüğü[/url]
[COLOR=#0e774a][URL="http://www.armarilgaz.com/"]www.[B]armarilgaz[/B].com [/URL]
pazar günü ziyaret edelim mi belki açılışı da yaparız.. :)
[/COLOR]