Cevap: Kartalkaya Kayağa Hazırlanıyor
[quote=oliver_han;109083]:D :D :D fark eder, fark eder... :D :D :D[/quote]
Ya ben de Kartal otel'i daha çok seviyorum. Özellikle çanağın yanındaki bol kar+otele dönüş pistini rampa gibi kullanmak oldukça eğlenceli. Gezi yolunda falan da bolkara daha rahat girilebiliyor.
Dorukta bir tek chairliftin direkt altında kalan alan ve gezi yolu güzel bolkar için. 3 kere gidersem 2si kartal olur :).
kartalkaya pistleri kayaga yeni baslayanlar icin uygun mu arkadaslar?? grandkartal veya dorukkaya farketmez..tek endisem beginner lar icin uygun degil gibi gorunuyorlar....bugun rezervasyon yapmak zorundayim , kestane kebap acele cevap ( cok geyik oldu di mi ...hahahah)
[quote=Diamond;109208]kartalkaya pistleri kayaga yeni baslayanlar icin uygun mu arkadaslar?? grandkartal veya dorukkaya farketmez..tek endisem beginner lar icin uygun degil gibi gorunuyorlar....bugun rezervasyon yapmak zorundayim , kestane kebap acele cevap ( cok geyik oldu di mi ...hahahah)[/quote]
bir başka konuya daha aynı içerikli mesaj atmışsınız... linkleri takip ederek aradığınız cevaba ulaşabilirsiniz... ;)
[url]http://www.kartutkusu.com/bolu-kartalkaya/68-kartalkaya-snowboard-kayak-pist-haritasi.html#post109190[/url]
[url]http://www.kartutkusu.com/bolu-kartalkaya/68-kartalkaya-snowboard-kayak-pist-haritasi.html#post109195[/url]
evet simdi farkettim, cok pardon... acikcasi nerede kime ne yazilmali biraz karisik ... neyse bilgi veren arkadaslara tesekkurler
[quote=Diamond;109213]evet simdi farkettim, cok pardon...[/quote]
np... :thumbup1:
Yarın Kartal Otel açılıyor..!! Peki kayak sezonu açılıyor mu???
[quote=000passive000;108940]Kartal Otel: 15 Aralık - Salı
Grand Kartal: 18 Aralık - Cuma
Dorukkaya: ?
Dorukkaya'dan haberi olan var mı?[/quote]
otelle en son dün görüştüğümde 18-19 aralıkta açacaklarını söylediler.
Kartalkaya sezonu yarın açılıyor
Kartalkaya'da bulunan oteller hazırlıklarını tamamladı. Otel önünde biriken karlar kar makinaları ile temizlendi. Kartalkaya'da son iki gündür etkili olan yağışla kar kalınlığı 40 santimetreye ulaştı. Kayak merkezinin karla kaplı yolunun ulaşıma kapanmaması için otele ait kar araçları aralıksız olarak yolda karla mücadele çalışmasını sürdürüyor. Kartal Otel Ön Büro Müdürü Ahmet Demir, hazırlıklarını tamamladıklarını ve sezonu yarın açmayı planladıklarını ifade etti. Demir, pistlerin büyük çoğunluğunda hizmet verecek durumda olduklarını belirterek, ''Bazı bölgelerde kısmen kar kalınlığı 50 santimetrenin üzerinde. Ayrıca güzel bir snow park alanı oluşturduk. Müşterilerimiz buradan da faydalanacak. Grant Kartal ve Kartalkaya Otele ait 20 kilometre uzunluğundaki pistlerden tatilcilerimiz istediği gibi faydalanabilecekler '' diye konuştu.
[url=http://fotogaleri.ntvmsnbc.com/galeri.aspx?galleryId=2415]Kartalkaya sezonu başlıyor - Gezi - ntvmsnbc Foto Galeri[/url]
kartal otel sezonu açıyorsa o zaman bizde açıyoruz demek.17 aralık perşembe kartalda sezonu bekleyen arkadaşlarla buluşmak dileği ile.
iyi akşamlar,
ben de hsonu kartalkaya da sezonu açmak istiyorum ama
kartal otel ile grand kartal otel aynı pisteleri mi kullanıyor acaba?
hangisin de kalmamızı tavsiye edersiniz?