Cevap: 13 Şubat Skiboardmania @ İtalyan, Tutyeli yada Cennetkaya liftleri günübirlik tur 85 TL.
[quote=pellinn;130543]Nası ya en son bıraktığımda ben liste alır yürür dedim tek kaldım olmaz ama bu kadarda ayıptır valla hem kayacam hemde ahlanıp vahlanacam oralarda ???[/quote]
Hava koşullarından olsa gerek . snow forecast verileri pek iç açıcı gözükmüyor(şimdilik)
Cevap: 13 Şubat Skiboardmania @ İtalyan, Tutyeli yada Cennetkaya liftleri günübirlik tur 85 TL.
Arkadaşlar bir bilen yokmu??
tutyelinin skipass fiyatını ve hangi otelin veridğini...
[quote=pnryldz;130588]grand yazıcı mountain'dan alınabiliyo ama alternatifte vardır muhakkak ya 30TL yada 50 TL olması lazım net değilim ama en azından fikir olabilir diye yazıyorum yine kesin bilen birisi yazsın ;)[/quote]
teşekkür ederim pnr pazar ptes i orda olucaz sanımr...
[SIZE=2]Merhaba kartutkunları;
şuan uludağdayım, dün akşam saatlerinde başlayan yağmur yağışı aralıklarla devam ediyor.
13 [/SIZE][FONT=Segoe UI][SIZE=2][FONT=Segoe UI][SIZE=2]Şubat Cumartesi günü yapılcak olan günübirlik uludağ turumuz şiddetli rüzgar nedeniyle sorun yaşanabiliceğinden dolayı iptal olmuştur.[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT]
[FONT=Segoe UI][SIZE=2][FONT=Segoe UI][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT]
[FONT=Segoe UI][SIZE=2][FONT=Segoe UI][SIZE=2]14 Şubat pazar günü görüşmek üzere, hoşcakalın...
[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT]
acaba pazar gunu kızımıda alıp gelsem kimler gelir ?