Cevap: SuKay Park Mı?Hadiii
Wala daha bende t shirt falan yok.Ancak gelirken getiren olursa(ücreti mukabilinde) alabilirim.Ve büyük bir keyifle giyerim.Çünkü geçen gittiğimde bir internet sitesininde yapmış olduğu tshirtleri giymiş bi topluluk vardı ve ne yalan söliiim imrendim ;) Ayrıca kuvvetle muhtemel ben yarında wakeboard'a gidiyorum gelen varmı???
[quote=narcicegi89;165980]e hadi ama yok mu bu haftasonuna bi organizasyon :drool: yani ben ordayım yeni nesil çaylak olarak ama ekip de orda olsa daha bi hoş olurdu...[/quote]
Ben gelirim ama izleyici olarak :lol:
[quote=tekelioglu;166003]Wala daha bende t shirt falan yok.Ancak gelirken getiren olursa(ücreti mukabilinde) alabilirim.Ve büyük bir keyifle giyerim.Çünkü geçen gittiğimde bir internet sitesininde yapmış olduğu tshirtleri giymiş bi topluluk vardı ve ne yalan söliiim imrendim ;) Ayrıca kuvvetle muhtemel ben yarında wakeboard'a gidiyorum gelen varmı???[/quote]
Tekeli, t-shirt için başlığımız var. Senide yazalım ?
Takım olayına giyince inşallah bizde dediğin gibi bir ruh oluşturmaya çalışıyoruz. Gittiğimiz turlarda gezilerde bu t-shirtler sayesinden insanlar bizden haberdar olacak.
Yazalım walla...Bide her gittiğimde yeminlen maverick aklıma sen geliosun :biggrin: sen wala bi gel seni pankartla falan karşılıcam havaalanlarındaki gibi "bay maverick" yazıcam öle karşılıcam.
[quote=tekelioglu;166013]Yazalım walla...Bide her gittiğimde yeminlen maverick aklıma sen geliosun :biggrin: sen wala bi gel seni pankartla falan karşılıcam havaalanlarındaki gibi "bay maverick" yazıcam öle karşılıcam.[/quote]
Enteresan. Çok iyi wakeboard yapsam anlayacağım da. 2 kere denedim, birinde devrildim, birinde düştüm.
[URL]http://www.kartutkusu.com/site-hakkinda/4599-asiri-karizmatik-yeni-kartutkusu-team-takim-ruhu-t-shirtleri.html[/URL]
Bak burda ismini ekleyebilirsin.
[quote=Maverick;165920]Ben jübilemi yaptım. Artık yerimizi gençlere bırakmalıyız :)[/quote]
Ne zaman başladın da jubileni yaptın İstanbul beyi ?? :)
Sen Antalya'ya gel bakalım....
[quote=nuestra;166099]Ne zaman başladın da jubileni yaptın İstanbul beyi ?? :)
Sen Antalya'ya gel bakalım....[/quote]
Valla nuestra hocamız bize öğretirse tekrar mavi sulara geri dönebilirim :)
Haftaya ordayım Allah kısmet ederse.
Arkadaşlar Antalya'ya gittim hatta geri döndüm(sağlık problemleri yüzünden).Bu yüzden hipnotics'ide göremedim.Bursa'ya döndüm sağlığım daha iyi durumda o yüzden hemen kaşıntı tuttu o yüzden sukay'a gitmiyor muyuz :biggrin:
Tekeli geçmiş olsun.
Herkes yaz tatilini bitirip İstanbul'a dönüş olduğunda sonbahar öncesi bir tur çıkarız muhtemelen.