hadi bakalım iyi olacak 8)
Printable View
hadi bakalım iyi olacak 8)
abi ne diye tüm aktivitelerin adını pazara koyıyosunuz yaw ben katılamam cumartesi olmazsa ;D
yarın kafede olalım arkadaşlar beden terbiyesinin ok.Saat 12:00 gibi
[quote=eleanor ]
yarın kafede olalım arkadaşlar beden terbiyesinin ok.Saat 12:00 gibi
[/quote]
ben yarın olurum dostum benden tebiyesiniz cafesinde muhtemelen alperde yanımda olur ben seni tanıyamam ama üstümde cresta marka mont ve salopet olacak kayak ayakkabılarımı giymiş olursam kırmızı-siyah head olur giymedi isem açık kahverengi spor ayakkabım olur.
yarın görüşürz
[quote=Custodian ]
ben yarın olurum dostum benden tebiyesiniz cafesinde muhtemelen alperde yanımda olur ben seni tanıyamam ama üstümde cresta marka mont ve salopet olacak kayak ayakkabılarımı giymiş olursam kırmızı-siyah head olur giymedi isem açık kahverengi spor ayakkabım olur.
yarın görüşürz
[/quote]
tamam kardeş bende ıguana marka mont kırmızı ve başımda da bandanam olur 12 gibi görüşmek dileğiyle...
[quote=eleanor ]
tamam kardeş bende ıguana marka mont kırmızı ve başımda da bandanam olur 12 gibi görüşmek dileğiyle...
[/quote]
zaten zeki ile birlikte oluruz bizde tanışırız.
ok ;)
Gelmek isteyen arkadaşlar gidiş 08 Mart 2007 olarak değişti, cumartesi yani.
Bu arada Umut ve Mert benim kalma ihtimalim var, ne dersiniz sizde kalırmısınız double oda 4* 2 kişi kahvaltı dahil 110 ytl.
Yok istemezseniz sizi dönüşte otobüse bindirrim ??
alper ve ben bir aksilik olmazsa cumartesi dağda oluruz.
Yeni montum ve bağlamalarımı denemek için sabırsızlanıyorum ;D . bu arada istanbuldayım ve nefis bir hava var resmen bahar ;D