[quote=Seyirci;106829]bi aksilik çıkmaz ise seyirci ve bkaan eşleri ile birlikte zigana yolcusu cartesi günü,bizede yer olur sanırım otelde :001_smile:[/quote]
yer sıkıntımız yok öğretmenim:)
Printable View
[quote=Seyirci;106829]bi aksilik çıkmaz ise seyirci ve bkaan eşleri ile birlikte zigana yolcusu cartesi günü,bizede yer olur sanırım otelde :001_smile:[/quote]
yer sıkıntımız yok öğretmenim:)
[quote=sbm;106831]cumartesi sabahtan gelecek olanlar uçak saaatini bizlere bildirmeleri gerekiyor otelin alan otel transferi mevcut 4 kişi tek kişi olsada taksi ile 100 tl.
1 pist soft 1 pist orta seviye ve üstü için snowtruckı hiç söylemiyorum prolar ve orta seviyenin üstündekiler zirve yapıyor zaten[/quote]
tşk bilgi için...
[quote=sbm;106832]yer sıkıntımız yok öğretmenim:)[/quote]
süper,süper olmasınada necla sultan dan vize işlemleri için çok yoğun çalışmam gerek valla bu grup kaçmaz diyorum başkada bir şey demiyorum sayın bkaan sen ne diyorsun :001_smile:
oooo sayın seyircii... yer ayarlamadıysanız haber edin... ;)
cidden 42 kişi mi gidiyor sırf Zigana'ya? Valla tebrikler :), bu kar açlığına çok kişi yakalanmış demek :).
[quote=Seyirci;106837]süper,süper olmasınada necla sultan dan vize işlemleri için çok yoğun çalışmam gerek valla bu grup kaçmaz diyorum başkada bir şey demiyorum sayın bkaan sen ne diyorsun :001_smile:[/quote]
geçerken alın beni ..açalım sezonu abiciimm:D
[quote=bkaan;106766]...Yuzunden silinmesun piçağumun yarasi...[/quote]
o ney la? bsikopat var... :afro1:
[quote=gokbey;106864]o ney la? bsikopat var... :afro1:[/quote]
buyrun biri beni mi çağırdı? :P :lol:
evet cidden 42 kişi geliyor:)
çantalar hazır boardlar kayaklar hazır uçak saatini bekliyoruz herkese iyi geceler
11 aralıkta da zigana turu olacak mı ?