Cevap: Kartalkaya Kayağa Hazırlanıyor
Bu akşam 19:00 da revize edilen bilgilere göre C.tesi günü Kartalkaya da hava süper görünüyor.
Bu geceden itibaren C.tesi gününe kadar da iyi yağış var arkadaşlar.
İnanmayanlar aşağıdaki linke bakabilirler.
:)
[url=http://tr.snow-forecast.com/resorts/Kartalkaya/6day/top]Kartalkaya için 6 günlük 2255 m için Kar Durum (c) Snow-Forecast.com - Snow-Forecast.com[/url]
[quote=CemKa;109659]Bu akşam 19:00 da revize edilen bilgilere göre C.tesi günü Kartalkaya da hava süper görünüyor.
Bu geceden itibaren C.tesi gününe kadar da iyi yağış var arkadaşlar.
İnanmayanlar aşağıdaki linke bakabilirler.
[URL="http://tr.snow-forecast.com/resorts/Kartalkaya/6day/top"]Kartalkaya için 6 günlük 2255 m için Kar Durum (c) Snow-Forecast.com - Snow-Forecast.com[/URL][/quote]
kardeş ne olur ne olmaz, 1650mt.ye de bak... ;)
[quote=oliver_han;109661]kardeş ne olur ne olmaz, 1650mt.ye de bak... ;)[/quote]
Oteller 2.000 mt.de benim bildiğim...
Ne yani sezon açılışını Kartalkaya da yapamayacak mıyız ??
:(
[quote=CemKa;109702]Ne yani sezon açılışını Kartalkaya da yapamayacak mıyız ??
:([/quote]
sen olivere bakıpta moralini bozma cemka sezon açılışını yapacaksın :001_smile:
[quote=Seyirci;109706]sen olivere bakıpta moralini bozma cemka sezon açılışını yapacaksın :001_smile:[/quote]
Abi, adam hiç moral vermiyor ki
Az olanı da alıp götürüyor valla.
[quote=CemKa;109665]Oteller 2.000 mt.de benim bildiğim...[/quote]
ne yazık ki kartalın pist başlangıcı 1700-1800 arası... pistlerin en yüksek noktası da 2100 civarı...
[quote=CemKa;109702]Ne yani sezon açılışını Kartalkaya da yapamayacak mıyız ??
:([/quote]
[quote=Seyirci;109706]sen olivere bakıpta moralini bozma cemka sezon açılışını yapacaksın :001_smile:[/quote]
[quote=CemKa;109708]Abi, adam hiç moral vermiyor ki
Az olanı da alıp götürüyor valla.
:)[/quote]
valla sezonu açarsın açmasına... kar da olur... amma velakin yeterli olur mu... benim için olmaz... tabi sırf sezon açılışı bile paha biçilemez... sırf bu yüzden bile gidebilirsin... ;)
Şu anki web cam görüntülerine bakarsak en iç açıcı Kartalkaya gözüküyor. Ama haftasonuna kadar orasının durumu nasıl olur bilemem.
kartal'ın kamerası kara pist ve çanağı gösteriyor... çanağın yanında, chair'in altındaki kayalar gözüküyorsa az daha kar ister... ;)
meteor.gov a göre sadece yarın, snow-forecast'e göre tüm haftasonu lodos fırtınası var. En azından güneyden gelen cephe sıcak hava ve yağış getiriyor.
Yağış kar bile olsa 50-60 km rüzgar gösteriyorki bu bofor skalasında 6-7 esiyor demek bu da şiddetli rüzgar/fırtına demek. Hem karı üfürür hem de ciddi rahatsız eder. Dorukkaya Chair lifti düşünemiyorum.
Sanırım bu haftasonu çok neşeli geçmeyecek. Umarım yanılırım ama boardun altını taşlarla mahvetmek istemiyorum