o zaman nuestra yi, agirlicaz bi iki gunlugune istanbulda :P
Printable View
o zaman nuestra yi, agirlicaz bi iki gunlugune istanbulda :P
Centile07 bilgiler için çok teşekkürler. Vize ücreti ciddi pahalıymış. Antalya Rusya konsolosluğundan aracı ile 80$'a alıyorum vize :mellow:
[quote=LuNiZ;134521]o zaman nuestra yi, agirlicaz bi iki gunlugune istanbulda :P[/quote]
İnşallah... Hanımda ilk defa bir kayak merkezine gitmek istiyor benimle bakalım kısmet artık :thumbup1:
[quote=nuestra;134525]Centile07 bilgiler için çok teşekkürler. Vize ücreti ciddi pahalıymış. Antalya Rusya konsolosluğundan aracı ile 80$'a alıyorum vize :mellow:
İnşallah... Hanımda ilk defa bir kayak merkezine gitmek istiyor benimle bakalım kısmet artık :thumbup1:[/quote]
80 usd ye kaç günlük alıyorsun?
[quote=centile07;134539]80 usd ye kaç günlük alıyorsun?[/quote]
14 günlük.
[quote=nuestra;134525]Centile07 bilgiler için çok teşekkürler. Vize ücreti ciddi pahalıymış. Antalya Rusya konsolosluğundan aracı ile 80$'a alıyorum vize :mellow:
İnşallah... Hanımda ilk defa bir kayak merkezine gitmek istiyor benimle bakalım kısmet artık :thumbup1:[/quote]
Bulgaristan AB ye girmeden önce 90 tl idi ama AB ye girince maalesef böyle ve eskiye göre çok daha teferuatlı hale geldiler:(
[quote=nuestra;134542]14 günlük.[/quote]
:( gideceğin zaman haber litrelik wisky parası cebinde kalır orada içersin:)
[quote=centile07;134544]:( gideceğin zaman haber litrelik wisky parası cebinde kalır orada içersin:)[/quote]
Siz vize işleriyle mi uğraşıyorsunuz ?
[quote=nuestra;134545]Siz vize işleriyle mi uğraşıyorsunuz ?[/quote]
sadece vize değil turizm antalya malum ya turizm ile uğraşırsın yada çifçilik yaparsın ara sıra da davraza kayağa gidersin:)
[quote=centile07;134548]sadece vize değil turizm antalya malum ya turizm ile uğraşırsın yada çifçilik yaparsın ara sıra da davraza kayağa gidersin:)[/quote]
Size özel mesaj atıyorum..
[quote=nuestra;134431]Vize işlemlerini nasıl hallettiğinizi öğrenebilirmiyim? Çok sorun çıkarıyorlarmı yoksa sadece son aylara/yıllara ait banka hesap özeti yeterli oluyormu ? Ayrıca konsoloslukta birebir görüşme için çağırıyorlarmı yoksa vize işlemleri ile uğraşan aracı bir kurum/kişi yeterli oluyormu ? Teşekkürler...[/quote]
Ben yazın Bulgaristan'a giderken vize işlemlerini kendim takip ettim.İstanbul için önceden telefonla randevu alınıp verilen günde istenen belgeler ile gidiliyor.Normal vize için 60 Euro ( bir hafta sonra sonuçlanıyor ) express vize için 120 Euro ( 1-2 günde sonuçlanıyor) yatırmak gerekiyor.30-40 tl civarıda seyehat sigortası tutar.Belgeleri teslim ettikten sonra bi eksik olursa tlf edip istiyorlar ama genelde söyledikleri günden bi-kaç gün sonra sonuçlanıyor.