Cevap: 20 bin yarasa sırra kadem bastı
[quote=bkaan;122574]sezonu bitirmeyin bence..balık biter çünkü...hem ladik işini de düşünün ...
öğrenciyken körfez de mi yiyordun kardeşim..:D[/quote]
öğrenciyken körfez sandviç'te yiyordum. Artık büyüdük, çalışıyoruz, körfez sandviçten körfez restauranta geçebiliriz:)
[quote=engineer06;122571]tamam ya sevgili bkaan, senin var olman için yeni proje üretiyorum. maksat muhabbet ve karın doyurmak. karnımız saathane meydanındaki lokantalarda da doyar: oldu mu şimdi?[/quote]
abicim sanayinin orda dürümcü var etin menşei belli değil ama karın doyurur dürümler bunlar maksat birlikte olmak vakit geçirmek değilmi yerin önemi yok :lol::lol:
[quote=oliver_han;122575]maksat birlik beraberlik... ;)[/quote]
[quote=oliver_han;122577]babuş gidip gördün mü ladik'i... uzaktan görünen resimde liftin çalışmama ihtimali var... zaten sezon 1 ay geç açılmış, hevesler tavan... ladik ile kimse vakit kaybetmez gibi... ;)[/quote]
abi biraz bekleyelim bakalım ..haberdar ederim sizi..;)
[quote=Seyirci;122579]ahahahah :001_tongue: abicim bu sene yağış olmadı biliyorsun bu nedenle çiftçiler nohut ekmediler leblebi yok,ankana çorum tokat ve samsun karayollarında 10 yıl sürecek bir çalışma başlattılar yollar kapalı havaalanlarını da genişletme çalışmaları nedeni ile 8 yıl kapattılar artık en erken 8 yıl sonra yapacağız organizasyonu,8 yıl sonra buyürsunlar gelsinler başımızın üzerinde yerleri var lafımı olur yaw:P:P:lol::lol:[/quote]
seni seviyorum abi...:thumbup:
[quote=engineer06;122581]öğrenciyken körfez sandviç'te yiyordum. Artık büyüdük, çalışıyoruz, körfez sandviçten körfez restauranta geçebiliriz:)[/quote]
öğrenciyken baba parası yiyorduk..ben de gitmiştim :D:D
oğlum mundar etmişsiniz lem konuyu. gidin ladik konusunu kirletin :D
drunk bat'e teşekkür ediyorum konuyla ilgili post attığı için.
bu arada yarasa pisliğinin en güzel gübre olduğunu söylerler.
2008'de adrasan'a dalışa gitmiştik. orada bir sualtı mağarasına girmiş ve yüzeye çıkarak tavandaki yarasalara bakmıştık. açıkta ufak bir adada (ada değil de kayalık demek daha doğru olur) pırasa yetişiyormuş. yarasa gübresinden dolayı bu pırasaların tadına doyum olmuyormuş. ayrıca bir TV programında da duymuştum bu gübre mevzuunu.
[quote=gokbey;122620]oğlum mundar etmişsiniz lem konuyu. gidin ladik konusunu kirletin :D
drunk bat'e teşekkür ediyorum konuyla ilgili post attığı için.
bu arada yarasa pisliğinin en güzel gübre olduğunu söylerler.
2008'de adrasan'a dalışa gitmiştik. orada bir sualtı mağarasına girmiş ve yüzeye çıkarak tavandaki yarasalara bakmıştık. açıkta ufak bir adada (ada değil de kayalık demek daha doğru olur) pırasa yetişiyormuş. yarasa gübresinden dolayı bu pırasaların tadına doyum olmuyormuş. ayrıca bir TV programında da duymuştum bu gübre mevzuunu.[/quote]
evet gübre konusunda dediğin gibi, yarasa gübresinin en iyi gübre olduğunu söylüyorlar. bu işin ticaretini yapanlar da varmış ama mağaracıların bu konuda görüşü bellidir.
"Zamandan başka bir şey öldürme, Ayak izinde başka bir şey bırakma, Fotoğraftan başka bir şey çıkarma"
güzel bir söylem..dağlar için de geçerli ..çıkarma yerine götürme dersek olur..
[quote=bkaan;122672]güzel bir söylem..dağlar için de geçerli ..çıkarma yerine götürme dersek olur..[/quote]
evet dağcılar, doğa sporcuları vs. de buna benzer bir söz kullanıyor sanırım.