Dörtdivan yolundan gitmeseniz aşağıda Yayla'da filan kahvaltı edip indirimli pass alırdınız...
Printable View
Dörtdivan yolundan gitmeseniz aşağıda Yayla'da filan kahvaltı edip indirimli pass alırdınız...
[quote=gokbey;138293]Dörtdivan yolundan gitmeseniz aşağıda Yayla'da filan kahvaltı edip indirimli pass alırdınız...[/quote]
abi direk 30 ile 45dk arası yolu uzatıyor... dönüşte snowstuff uçağa yetişecek... o yüzden dörtdivan'a mecburuz... ;)
@snowstuff: babacım şöyle biraz daha büyük bir aracımız yok mu? caravelle tadında... :D
dönüşte yarım saat erken çıkabilirsiniz o zaman...
[quote=gokbey;138337]dönüşte yarım saat erken çıkabilirsiniz o zaman...[/quote]
mümkün olduğu kadar erken gidip, en geç 16.00'da hareket planlıyoruz...
Ski passçı abiden haber alamadım hala ???
Caravalle mi :o:o:o
Süper olur ! Aslında tanıdık var alırız bir araba ama doldurmak lazım, ücret vericez sonra ???
snowstuff turizm hizmetinizde şu anda :closedeyes::biggrin:
Bu arada Yayla'da kahvaltı çok iyi olur ama yol süre olarak en az 1,5 saat uzar, buda pistte 1,5 saat daha az zaman demek :glare:
O yüzden Dörtdivan diyorum ;)
Var mı ekipte, planda bir değişiklik ?
[quote=snowstuff;138479]Ski passçı abiden haber alamadım hala ???
Süper olur ! Aslında tanıdık var alırız bir araba ama doldurmak lazım, ücret vericez sonra ???
snowstuff turizm hizmetinizde şu anda :closedeyes::biggrin:[/quote]
Caravella fln olursa bende gelebilirim.:thumbup1:
[quote=snowstuff;138479]Ski passçı abiden haber alamadım hala ???
snowstuff turizm hizmetinizde şu anda :closedeyes::biggrin:[/quote]
abi sayımıza bakalım... şu skipass mevzuu açıklığa kavuşsun talep yoğun olacak ben diim... :D devil geliyor mu kesin bir mesaj atıversin... en son sakatlığı için doktora gidecekti diye hatırlıyorum... snowstuff, oliver, devil, ilhan, metalium, emsi... şimdiden 6 talipli var... caravelle zaten 9+1 max... bizden birisi kullanırsa 8 kişi rahat gideriz... malzemeler ile 10 zorlar... ;) tabi ne kadar ücret ister orası ayrı... ayrıca kar lastiği var mı? zinciri var mı?
[quote=snowstuff;138481]Bu arada Yayla'da kahvaltı çok iyi olur ama yol süre olarak en az 1,5 saat uzar, buda pistte 1,5 saat daha az zaman demek :glare:
O yüzden Dörtdivan diyorum ;)
Var mı ekipte, planda bir değişiklik ?[/quote]
dörtdivan abi... erkenden gidip erkenden döneriz... hem kiralamacı da açılmış... sorun olacağını sanmıyorum... icabında ufak bir lokantada kahvaltı bilem yaparız... :thumbup:
Skipass için tekrar aradım haber vericem dedi :huh:
Caravalleyi şöförlü alabilirim zincir/lastik vardır ;), fiyat sorarım ama maliyet artar arabası olan biri daha gelse daha hoş olmazmı ???
[quote=snowstuff;138511]Skipass için tekrar aradım haber vericem dedi :huh:
Caravalleyi şöförlü alabilirim zincir/lastik vardır ;), fiyat sorarım ama maliyet artar arabası olan biri daha gelse daha hoş olmazmı ???[/quote]
abi skipass'tan haber gelsin ona göre hareket planı çizeriz... en kötü ihtimal cuma akşamı işi tatlıya bağlarız... ;)