Cevap: iPhone 3G, BlackBerry Storm 9500, HTC ve Diğer Cep Telefonları
[quote=Emrah;105261]Oglen yemeginde Media Markt a gidip aldım telefonu. Eğer çalınmadıysa hala arabanın bagajında duruyor olmalı , işten çıkabilem eve gidip kurcalıycam keratayı bol bol :)
Hatta bir 500 GB lık usb disk aldım 99 Liraya :)[/quote]
hayırlı olsun baba... tuşları çok iyi, büyük... samsung'daki en büyük şikayetim tuşların ufak olması mesela ama sar değeri yüzünden e71'e de yaklaşamıyordum... made in finland mı bi de sen onu de... ;)
3-5 ay once samsung galaxy aldım
tr.de 1 ay once satılmaya baslandı
telefon şık, gps, 5mp kamera, wifi, 16gb a kadar destekleyen microsd card falan filan var
inanılmaz
ama inanılmaz olan telefon diil aslında android isletim sistemi
ne alıranız alın ama mutlaka android isletim sistemli alın
gelecegin isletim sistemi gibi geldi ve hızla yayılıyor
kisisellestirilebiliyor cunku
symbian yada mac.os ta tamamamen sirketlere baglısın ama bunda android marketten istedigini alıp(ucretsiz, cunku kullananlar programları yazıyor) telefonuna yukluyosun
almadan once androidlere mutlaka bakın
Hp614c aldım, pilinde sorun var 3.kez gönderiyorum ama adamlar bir türlü dediğim gibi %30 seviyesinde test etmemekte ısrar ediyorlar, cihazdan memnunum ama teknik destek yüzünden cihazdan soğutuyorlar.
ne alırsanız alın android isletim sistemli alınn derim
[quote=tin soldier;105428]ne alırsanız alın android isletim sistemli alınn derim[/quote]
Katılıyorum, Ekstra programları sayesinde milyonlarca uygulama indirme olanağınız var.
[quote=oliver_han;105278]hayırlı olsun baba... tuşları çok iyi, büyük... samsung'daki en büyük şikayetim tuşların ufak olması mesela ama sar değeri yüzünden e71'e de yaklaşamıyordum... made in finland mı bi de sen onu de... ;)[/quote]
Made in Finland yazıyor :)
Kullanımı oldukça rahat , ekranıda yeterli. Yanlız GPS ini tam incelemedim, offline çalışan bide navigasyon programı bulmam gerekiyor ;)
[quote=Emrah;105830]Made in Finland yazıyor :)
Kullanımı oldukça rahat , ekranıda yeterli. Yanlız GPS ini tam incelemedim, offline çalışan bide navigasyon programı bulmam gerekiyor ;)[/quote]
süper babacım... hayırlı uğurlu olsun... bildiğim kadarıyla e71'de tek seçeneğin a-gps olmalı... ???
[quote=oliver_han;98357]abicim sakın sakın diyorum... 5800 ile ilgili tüketicilerin pek çok şikayeti varmış... şu aralar piyasadaki en fazla servise giden telefonmuş vs vs...
başlık açıldıktan bu yana gps/wi fi li modelleri şöyle bir incelemeye tabi tuttum... luniz bab da saolsun daha detaylı araştırmama vesile oldu... storm hakkaten fasonmuş... :P gelelim inceleme sonuçlarına...
ellerim biraz büyük olduğu için tuşlara rahat basabileceğim veya dokunmatik ekranlı ile gps/wi fi kullanımının rahat olması için de büyük ekranlı modelleri hedefe aldım... teknosa, electroworld, bimeks, mavi, vatan demeden gezmek suretiyle bulabildiğim kadar modeli denemeye çalıştım... storm ile hayal kırıklığı sonrası htc leri incelemek farz olmuştu... gözüme kestirdiğim model tytn II... gerçi htc nin benzer yapıda farklı modelleri yok değil... ancak fiyat itibariyle en hesaplı bulabildiğim model tytn II oldu... hoş biraz kalın ama dokunmatik üst kısım kayarak açılabiliyor ve alttan tuş takımı çıkıyor. ayrıca ekran hafif eğimle kaldırılabiliyor... bataryası da kuvvetli... windows mobile 6.1 işletim sistemi kullanıyor... normalde tytn II 1500-1600tl iken electro da tytn II kaiser adıyla 999tl ye satılmakta... fiyat/performansta tercih edilecek bir ürün...
iphone turkcell kontratlı paketleri ile baya bir hesaplı hale geliyor... hoş anlamsız kısıtlamaları olması (bluetooth, gps, safari vs...) insanı canından bezdirebilir ancak aylık fatura tutarına göre 104tl/18 aylık paketi (150dk konuşma + 150 sms + 3 gb internet) veya başka bir paketi seçmek mantıklı olabilir... bu paket seçildiğinde 8gb iphone için 299tl ödeme yapılıyor... gps internet olmadan çalışmadığından ve turkcell kontratlı paketine de aylık 3gb internet dahil olduğundan iphone için en mantıklı seçeneğin bu olduğunu düşünüyorum...
araştırmam esnasında asus p565 glide'ın farkına vardım... yalnız herhangi bir yerde görme imkanını bulamadım... alet tam bir hız canavarıymış... test sonuçlarına göre piyasadaki en hızlı pda sayılabilir... tabi fiyatı da şanına yakışır... hepsiburada da 1.246tl... gören duyan varsa bildirsin lütfen... ;)
hakkında daha önce pek de olumlu düşünmediğim samsung i900 omnia'yı ise bu sefer daha detaylı inceleme fırsatı bulduğumdan mıdır nedir beğendim... amma 999tl lik fiyat htc tytn II ile karşılaştırdığımda fazla kaçıyor...
samsung s8300 gerek inceliği gerek ekran boyutu, dokunmatik ekranı ve kayarak açılan tuş takımına da sahip olması sebepleriyle kalbimi çalmaktaydı... amoled ekranla daha az güç tükettiği iddia edilse de, diğer modellere göre baya düşük kalan bataryasının gps/wi fi kullanımı esnasında sıkıntı doğurma ihtimali yüksek... haliyle listeye girişi gibi çıkışı da bir oldu...
gelelim gönlümde yatan aslana... samsung i8510 innov8... 8gb lık modelini 970tl ye almak mümkün... dokunmatik ekranı yok belki ancak ekranı yeterince büyük... yalnız tuş takımına alışmak zaman gerektiriyor... üzerindeki 8mp kamera yanınızda dijital foto taşımayı gerektirmeyecek kadar iyi... kızaklı yapısı sebebiyle piyasadaki çok işlevli telefonlar arasında en düşük sar değerine sahip... kasası sağlam ama birazcık kalın...
şimdilik oliver dan bu kadar... ;)[/quote]
kardeşim ben bişey sorucam bilmediğim için :glare:
bu samsung S8300 lerin kapagı değişiyomu çizikli baya bi çizikli bi telefon varda alsammı diye soruyorum google amca bana yardım etmedi bu gün :blink:
[quote=hasosmanli;143073]kardeşim ben bişey sorucam bilmediğim için :glare:
bu samsung S8300 lerin kapagı değişiyomu çizikli baya bi çizikli bi telefon varda alsammı diye soruyorum google amca bana yardım etmedi bu gün :blink:[/quote]
bakın onu bilmiyorum işte... :blink: