beyler ben bugun doktora gittim bi sakatlık durumu sözkonusuydu. gelmeyi çok istiyorum dakat gelmemem daha iyi olacak sanırım. doktor tekrar gitmeme izin vermedi. :crying:
Printable View
beyler ben bugun doktora gittim bi sakatlık durumu sözkonusuydu. gelmeyi çok istiyorum dakat gelmemem daha iyi olacak sanırım. doktor tekrar gitmeme izin vermedi. :crying:
geçmiş olsun devil...
1- snowstuff
2- oliver
3- emsi
4- ilhan
5- metalium
6- ???
[quote=devil_driver;138788]beyler ben bugun doktora gittim bi sakatlık durumu sözkonusuydu. gelmeyi çok istiyorum dakat gelmemem daha iyi olacak sanırım. doktor tekrar gitmeme izin vermedi. :crying:[/quote]
geçmiş olsun Devil ..
@Oliver yaptığım ortadan gol bekliyorum ;)
ps: konu skipass dır yanlış yorumlara mahal vermeyelim :lol::lol::lol:
[quote=iceman;138557]Caravella fln olursa İstanbul ekibi de gelebilir.. :P:lol:[/quote]
Aaa yeterki siz gelicem deyin Airbusu kapınızın önüne indirmeyen ne olsun :P
[IMG]http://www.isa.org/Images/InTech/2003/July/20030732.gif[/IMG]
[quote=snowstuff;138811]geçmiş olsun Devil ..
@Oliver yaptığım ortadan gol bekliyorum ;)
ps: konu skipass dır yanlış yorumlara mahal vermeyelim :lol::lol::lol:[/quote]
abi bugün araya bir sürü iş girdi... arayamadım... yarın konuşacağım... ;)
bir de üzücü haber: çok istememe rağmen kişisel sebepler dolayısıyla aranızda olamayacağım... :(
1- snowstuff
2- emsi
3- ilhan
4- metalium
5- ...
Yapma yaw ne güzel gidiyorduk :ohmy:
Neyse bir başka zaman artık ...
[quote=snowstuff;138852]Yapma yaw ne güzel gidiyorduk :ohmy:
Neyse bir başka zaman artık ...[/quote]
oliver a geçmiş olsun .. ama zaten kayakcıya biz bordcular beraber gideriz ... night geliyomusun?
[quote=snowstuff;138852]Yapma yaw ne güzel gidiyorduk :ohmy:
Neyse bir başka zaman artık ...[/quote]
inş abi...
[quote=Night FLighT;138853]AAAAAAAAAAAA:o
bende tam Dorukkaya'ya gelsenize diye ağlamaya gelmiştim :mellow:[/quote]
valla pass konusunda yardımcı olsanız gelir arkadaşlar... ;)
[quote=ilhan;138856]oliver a geçmiş olsun .. ama zaten kayakcıya biz bordcular beraber gideriz ... night geliyomusun?[/quote]
saol ilhan... hatırlat cuma akşamı iki tokat atayım sana... ;)
Oliver Kartalkayada hava hala güzel sadece rüzgar biraz arttı , biz gitmeden önce 15 cm civarında kar bilem var, kaçmasın bu fırsat ;)
[quote=snowstuff;139002]Oliver Kartalkayada hava hala güzel sadece rüzgar biraz arttı , biz gitmeden önce 15 cm civarında kar bilem var, kaçmasın bu fırsat ;)[/quote]
ahh ahh... ne yazık ki hiç keyfim yok abi... bir iki mesele var... onları çözmem lazım... :( :001_unsure: