Cevap: İzmit Sapanca GölKayPark / Gölkay Park Kablolu Su Kayağı Wakeboard Tesisi
GölKayPark ile görüştüm , Mayıs ın 2. haftası sezonu tam olarak açacaklarmış.
Sahipleri de bizlere ellerinden gelen desteği vereceklerini belirttiler. İnşallah bu sene bol bol wakeboard yapmanın keyfine varacağız ;)
Cevap: İzmit Sapanca GölKayPark / Gölkay Park Kablolu Su Kayağı Wakeboard Tesisi
[QUOTE=Emrah;197521]Su anda Golcuk teyim, her ihtimale karsi yanima wet suit imide aldim ;)
Hava durumu imkan verdirse 1 saatlik de olsa ugrayip, Istanbul a oyle donmeyi planliyorum ;)[/QUOTE]
Büyüksün BOSS :) ya cok heyecanlıyım yaa bi an önce gideliiiiimmmm
Toplam 2 Eklenti bulunuyor.
bi prensesten "Baba Afferin" i kapmışsın, süpersiiiin
[video=youtube;ulT7055tdik]http://www.youtube.com/watch?v=ulT7055tdik&feature=youtube_gdata[/video]
Bu pazar bizde gidip görücez artık Gölkayparkı :)
[QUOTE=batista34;197631]Bu pazar bizde gidip görücez artık Gölkayparkı :)[/QUOTE]
Gölkaypark'ı gördük ve çok beğendik İstanbul anadolu yakasından 45-60 dakika arası srüyor arabayla 90 km civarı. İzmit doğu çıkışından çıkmayı ve sağa dönmeyi unutmayın zaten ufak da olsa Gölkaypark wakeboard tabelası var. Saptıktan sonra sağınızda Alpet benzinliğini gördüğünüzde U dönüşü yapıp karşı istikamate geçin ve sağdaki ilk girişten girin 1-2 km sonra Gölkayparktasınız. :) Bu arada zamanınız varsa hafta içi gitmek de fayda var :)