Cevap: iPhone 3G, BlackBerry Storm 9500, HTC ve Diğer Cep Telefonları
ben iphone kullanmaya basladim ama cozebilmis diilim..
sayfayi kapadimmi..actigim apl. kapandimi..biturlu emin olamiyorum :O
[quote=lasirene;143122]ben iphone kullanmaya basladim ama cozebilmis diilim..
sayfayi kapadimmi..actigim apl. kapandimi..biturlu emin olamiyorum :O[/quote]
bildiğim kadarıyla tamamen kapanmıyor ve arka planda hafızayı bir miktar işgal etmeye devam ediyor... arada hafızayı temizlemek gerekiyor... :wink:
[quote=oliver_han;143130]bildiğim kadarıyla tamamen kapanmıyor ve arka planda hafızayı bir miktar işgal etmeye devam ediyor... arada hafızayı temizlemek gerekiyor... :wink:[/quote]
hafiza temizleme olayi nasil oluyor bi bilgin var mi
onemli olan internet baglantisinin kopabilmesi benim icin haliyle =)
[quote=lasirene;143131]hafiza temizleme olayi nasil oluyor bi bilgin var mi
onemli olan internet baglantisinin kopabilmesi benim icin haliyle =)[/quote]
kapatma düğmesine basılu tutuyorsun, kapatma sürgüsü geldiğinde bırakıp o alttaki meşhur tek tuşa ekran normale dönünceye kadar basıyorsun...
uygulamadan çıktığın zaman bağlantının kopuyor olması lazım... misal ebuddy'de çıkınca tekrar bağlanması gerekiyor... haliyle bağlantının koptuğunu anlıyorum... tabi uygulama ayarlarına da bakmalı... belki ilgili bir seçenek mevcuttur... misal mail kontrolüyle ilgili ayarı yapmazsan ara ara bağlanıp kendiliğinden kontrol ediyor... :001_rolleyes:
iphone netsiz olmaz... yoksa uygun bir 3g paketi edin... :wink:
[quote=oliver_han;143134]kapatma düğmesine basılu tutuyorsun, kapatma sürgüsü geldiğinde bırakıp o alttaki meşhur tek tuşa ekran normale dönünceye kadar basıyorsun...
uygulamadan çıktığın zaman bağlantının kopuyor olması lazım... misal ebuddy'de çıkınca tekrar bağlanması gerekiyor... haliyle bağlantının koptuğunu anlıyorum... tabi uygulama ayarlarına da bakmalı... belki ilgili bir seçenek mevcuttur... misal mail kontrolüyle ilgili ayarı yapmazsan ara ara bağlanıp kendiliğinden kontrol ediyor... :001_rolleyes:
iphone netsiz olmaz... yoksa uygun bir 3g paketi edin... :wink:[/quote]
yokyok aldim kucuk bi paket..ben dogru islemleri yapiomusum ozaman +)
tesekkur ederim..mail olayini tekrar bi kontrol etcem ama
[quote=lasirene;143137]yokyok aldim kucuk bi paket..ben dogru islemleri yapiomusum ozaman +)
tesekkur ederim..mail olayini tekrar bi kontrol etcem ama[/quote]
1gb paketim var, deli gibi kullanıyorum yine bitmiyor... safari ve bazı sitelerin özel uygulamaları saolsun... :001_tt2: :lol: küçük pakette 4gb var... töbe bitmez... :lol: :lol: :lol:
3 haftadır fln iphone kullanıyorum çok geç kalmışım almakta 1 kere bakkala indim onsuz eksikliğini acayip hissettim :D
[quote=Yok82;143762]3 haftadır fln iphone kullanıyorum çok geç kalmışım almakta 1 kere bakkala indim onsuz eksikliğini acayip hissettim :D[/quote]
abi 1 sene sonra tekrar goruselim :)
[quote=LuNiZ;143767]abi 1 sene sonra tekrar goruselim :)[/quote]
desene 8 ay ömrüm kaldı... :scared:
Bende LG GU285 var. Tarayıcısı var. Siteleri falan görüntülyüor büyük sitelerde yetersiz bellek diyor. Bizim siteye girmek için windows mobile'li bir sistem falan mı olması gerekiyoR ?Yada wap lı bi adresimiz var mı ? Giriş falan yapamıyorum konuları görüyorum ediyorum bazen kapatıyor yetersiz bellek diye.