Cevap: 07 MART Ankara'dan Kartalkaya
[quote=snowstuff;138479]Ski passçı abiden haber alamadım hala ???
Caravalle mi :o:o:o
Süper olur ! Aslında tanıdık var alırız bir araba ama doldurmak lazım, ücret vericez sonra ???
snowstuff turizm hizmetinizde şu anda :closedeyes::biggrin:[/quote]
sitenin otoparkında, tavanında kayak mıknatısı olan siyah renkli dev bir navigator var, onu alın , öyle yola çıkın.
[quote=engineer06;139014]sitenin otoparkında, tavanında kayak mıknatısı olan siyah renkli dev bir navigator var, onu alın , öyle yola çıkın.[/quote]
senin mi? :P :D
[quote=engineer06;139014]sitenin otoparkında, tavanında kayak mıknatısı olan siyah renkli dev bir navigator var, onu alın , öyle yola çıkın.[/quote]
Vay komşuma bak benim :biggrin:
Bende diyorum nerelerde organizasyon işine girdik hiç sesi çıkmadı :huh:
Nerelerdesin komşu ???
ben kesin geliyorum bi problem yok.Ztn yarın akşam konuşuruz,seninlede tanışmış oluruz snowstuff.
[quote=EmSi;139197]ben kesin geliyorum bi problem yok.Ztn yarın akşam konuşuruz,seninlede tanışmış oluruz snowstuff.[/quote]
;)
ben gelmeyi isterdim ankarada öğrenciyim detayları [EMAIL="oktayszgn@hotmail.com"]oktayszgn@hotmail.com[/EMAIL] grşebiliriz.hem tanışmış oluruz.
[quote=Night FLighT;139389]Ankara Ekibi ;
Benim anlamadığım 1 şey var .... Ankara Kartal'a mı geliyor Dorukkaya'ya mı ? :001_huh:[/quote]
Kartalın yeni Snow Parkını hiç test etmemiş ve deliler gibi merak eden birisi olarak Kartal diyorum ama yinede Muhabbet ne tarafta olursa oraya kayarım ;)
[quote=Night FLighT;139435]İstanbul Dorukkaya da olcak ama :([/quote]
İstanbul 07 Martta Uludağda olacak diye bi konu başlığı gördüm ama siz kim kim geliyosunuz?
[U]PS:[/U] Sayı çok değilse Kartal için ikna yeteneğime güveniyorumda :001_tongue:
Kartal Kartal meta :) Rampaları bir kere denedim...Gayet güzel.Barlarda öyle.Ben sırf park kasıcam tüm gün :))) bu yıl artık Strait Air da ustalaştıktan sonra seneye 180,360 lara başlamam lzm...
bende doruk diyorum abi millet orda olucak. skipass ları ayarladınızmı ???