skipass için kartal ile temas edicem... eğer hesaplı skipass ayarlayabiliyorsak ki night bu işi yapar, haber uçursun bana... ;)
Printable View
skipass için kartal ile temas edicem... eğer hesaplı skipass ayarlayabiliyorsak ki night bu işi yapar, haber uçursun bana... ;)
Benim tercihim Kartal, Doruk çok kalabalık olacak diye düşünüyorum :glare:
Sezon bitiyor ve hırsımı alamadım, vaktin çoğu teleski/telesiyej kuyruğunda geçsin istemiyorum ;)
Duruma göre dağılabiliriz,öğle yemeği arası buluşabiliriz ;)
[B]@Oliver[/B] , haber bekliyorum sıkıntı olacaksa ben arayım ama numarayı sana yollayıp kaydetmemişim :bored:
[B]@night[/B] eğer hesaplı bir skipass fiyatı Doruk'tan gelirse işin rengi değişir :biggrin:
[B]@metalium,emsi,ilhan[/B] arkadaşlar akşam buluşmaya geleceğim ancak 4 kişi malzemelerle 1 megan sedane nasıl sığar sorusunun cevabı hakkında düşünmemiz lazım :lol::lol::lol:
[quote=snowstuff;139178]Vay komşuma bak benim :biggrin:
Bende diyorum nerelerde organizasyon işine girdik hiç sesi çıkmadı :huh:
Nerelerdesin komşu ???[/quote]
sevgili komşum, müsait oldukça tüm organizasyonlara katılım sağlarım ama salı günü bir uçtum ankaradan, sessiz sedasız oldu bu uçuş ama 12 martta öyle bir döneceğim ki, gümbür gümbür. Batman'dayım kardeş:(
bu dorukmu kartalmı nolacakya istanbul ses ver bizimkiler kartal diyo bi ucuz skipass bulunda bizimkilerde gelsin dorua ben tek yeterli olamıyorum :D
Arkadaşlar Kartal'dan süper fiyat alınmıştır :thumbup1:
[quote=snowstuff;140236]Arkadaşlar Kartal'dan süper fiyat alınmıştır :thumbup1:[/quote]
Bu süper haber peki ya fiyat?:biggrin:
[quote=iceman;140238]:thumbup: Beklenen haber geldi.. Kaç kişi Kartal'da olacak? ???[/quote]
biz yarın 4 kişi olarak büyük ihtimalle Kartala geliyoruzzz....
Valla son buluşmada ;
Kartal :
1-Snowstuff
2-EmSi
3-Metallium
Doruk :
1-İlhan
sabah 6.30 buluşma bakalım kimler gelecek :lol:
Metal,
PM attım ama gönderememiş olabilirim.
Fiyatı bir tanıdık vasıtasıyla aldım buraya yazmam dğru olmaz ;)
iyi yolculuklar arkadaşlar... güzel bir gün geçirmenizi dilerim...
ben evde pineklerken siz orda kayın bakalım :001_unsure: umarım eğleniyorsunuzdur şu an :afro: