board kazası - Sayfa 2
Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
40 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: board kazası

Standart Ynt: board kazası

çok yabancı bir arkadaş deil galiba ;D ;D geçmiş olsun ne diyim
    Faruk Karapınar 1983 0 Rh+ İstanbul<br /><br />Burton Clash Board<br />Burton Freestyle Bağlama <br />Forum Bot

Bende Dorukkaya'da kayarken sağ kolumu 2 yerinden kırmıştım ama ben daha yeni başlamıştım ve dönüşleri öğrenirken dersete kırmıştım ;D ;D

geçmiş olsun walla , benım yıgenımde bılegını kırmıştı , kendımı şanslı hısedıorum o konuda , gayet guzel takla ata ata düştüm biçok kez ama en agır darbe, iç kanamam oldugunu dusunup , dilimi ıssırdıgımı farkedınce olmuştu ;D , dikkat edin sezon sonuna dogru kırın bıtaraflarınızı yoksa koca sezon heba olur demedı demeyın ;D ;D o kadar bekle sora biyerin kırılsın otur evinde , olucak işmi ;D
    Mustafa KILIÇ<br />A RH (+)<br />Tarabya/İstanbuL<br /><br />bunca varLıgın rahatLıgında neden Musdy! karamsar.? Ne biLim ben Life goes on...

1 haftalık gelmiştim sömestr tatilinin 2. haftasında 4. gün kolumu kırdım. Bu senede böyle bir kaza geçirmemek için bileklik türünden şeyler varmı ?

dikkat ediceksin bileklik falan hıkaye:D hakım olmadan benım gıbı haraket yapmaya kalkarsan duşersn azının ustune ;D ama paten bıleklıklerı işe yarıyomuş diger topicte bazı arkadaslar bahsedıyodu ama uzerıne eldıven gıymesı zor olur , ama genede mantıklı özellıkle dizlere ve dirseklere guzel olur :D bu sene bende denicem.
    Mustafa KILIÇ<br />A RH (+)<br />Tarabya/İstanbuL<br /><br />bunca varLıgın rahatLıgında neden Musdy! karamsar.? Ne biLim ben Life goes on...

Alıntı Musdy! Nickli Üyeden Alıntı
    dikkat ediceksin bileklik falan hıkaye:D hakım olmadan benım gıbı haraket yapmaya kalkarsan duşersn azının ustune ;D ama paten bıleklıklerı işe yarıyomuş diger topicte bazı arkadaslar bahsedıyodu ama uzerıne eldıven gıymesı zor olur , ama genede mantıklı özellıkle dizlere ve dirseklere guzel olur :D bu sene bende denicem.
    bir tarafini kirmayimi deniycen :D
    kan grubu :0 Rh+ <br />uqur@¬p cengel<br />BURSA/ipekcilik<br />snowboard

geçtiğimiz sezon,artık son çıkışım sezonu kapatıyorum dediğim gün taşın üstüne düştüm ve kuyruk sokumumdaki eklemsi kemiği kırdım.inanılmaz bir acı ve 2 ay boyunca simit şeklinde bir mindere oturmak zorunda kaldım(evde,okulda,arabada,oto büste)o yüzden taşlar arasında slalom yapmamanızı,mümkün olduğunca uzak durmanızı tavsiye ediyorum
    ayrıca bu hip protector ya da impact short denilen koruyucu şortlardan edinmenizi şiddetle tavsiye ediyorum.

Alıntı ugguralp Nickli Üyeden Alıntı
    bir tarafini kirmayimi deniycen :D
    bileklık takmayı denıcem istersen gel sanada takayım ;D ;D

Alıntı j-jordison Nickli Üyeden Alıntı
    1 haftalık gelmiştim sömestr tatilinin 2. haftasında 4. gün kolumu kırdım. Bu senede böyle bir kaza geçirmemek için bileklik türünden şeyler varmı ?
    Bilek korumalı snowboard eldivenleri war. Bilekte elin ust kısmnda we parmakların uzerlerinde celik yada sert plastık koruma plakaları oluyor. Bunları onerebilirim ama su an hicbiyerde yok muhtemelen onumuzdeki hafta gibi magazalara gelmis olucaklar. Bu eldivenler pahalı gelirse medikal firmalarda yada eczanelerde satılan icinden metal yada sert plastik gecen bileklikler war. Bunları giyip eldiveni uzerine giyiyorsun. Ben gecen sene bunlardan kullandım cok zahmetli degil ama korumalı eldiven kadar korumuyor dogrusu.
    Koruma olarak ayrıcan kol, dirsek ve sırtta sert plastik olan vücut koruması var. Birde kalcaları ve kuyruk sokumunu koruyan sort seklinde koruma war. Sortu denemedim ama vucut korumasını denedim we acikcası pek rahat edemedim hafiften robocop gibi hissettim kendimi.
    Board:&nbsp; &nbsp;&nbsp; Burton Clash 151<br />Bağlama: Burton Mission M<br />Bot:&nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp;&nbsp; Burton Moto <br /><br />Cenk Taylan Eryiğit 1978 0 RH (+) İstanbul

aşağıdaki linkte bi bileklik var ama fiyatını bilmiyorum. Mail attım ama cevap vermediler maalesef.
    Orijinal burton bilekliği de haftasonu sportpointte sordum 89 YTL dediler.
    http://www.cizgiortopedi.com/ortez_spor.htm
    mete genç

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon