Canlı Kamera Görüntüleri Uludağ Kartalkaya Kartepe Palandöken Sarıkamış Erciyes - Sayfa 7
Sayfa 7/57 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon
566 sonuçtan 61 ile 70 arası

Konu: Canlı Kamera Görüntüleri Uludağ Kartalkaya Kartepe Palandöken Sarıkamış Erciyes

Standart Ynt: Kayak Merkezlerinden Webcam Görüntüleri

Kartalkaya cami tekrar açılmış.
    Wake me up when november ends...<br />Thank you for snowboarding!<br />Beni övmeyi bırakınız, gelecek için neler yapacağız onları söyleyiniz... Mustafa Kemal Atatürk

:D ;D
    evet

sitede görüntülenmiyor ??? yada ben göremiyorum :'(
    S. Pelin Turgut Akandan
    04/01/1978
    AB Rh(+)
    Lefkoşa-KIPRISS

Alıntı pellinn Nickli Üyeden Alıntı
    sitede görüntülenmiyor ??? yada ben göremiyorum :'(
    Ehue , cidden adamların kamerasını bizim siteye ekledikten sonra kameraları çöküyor sanırım ???

Bu arada dün bol bol izledim , çok sis vardı Dorukkaya da gitmiş kadar oldum valla :P

Alıntı SnowStorm Nickli Üyeden Alıntı
    Ehue , cidden adamların kamerasını bizim siteye ekledikten sonra kameraları çöküyor sanırım ???

Bu arada dün bol bol izledim , çok sis vardı Dorukkaya da gitmiş kadar oldum valla :P
    İzleyemeyecekmiyiz artık yani .
    S. Pelin Turgut Akandan
    04/01/1978
    AB Rh(+)
    Lefkoşa-KIPRISS

İzleyemeyecekmiyiz artık yani .
    Onlar kamerayi duzeltince tekrar ekleyecegiz ve bozulana kadar izlemeye devam :P

Bizim siteden gosterim yogunluguna kameranın bulundugu server dayanamıyor olabilir , belkide genel bir sorundur arada oluyodur

Kamerayı buraya eklemenin bir sakıncası , yasağı falan yok dimi ? Bilmediğimden soruyorum acaba bir yerlerden engelleniyor olabilirmi ?
    S. Pelin Turgut Akandan
    04/01/1978
    AB Rh(+)
    Lefkoşa-KIPRISS

Kamerayı buraya eklemenin bir sakıncası , yasağı falan yok dimi ? Bilmediğimden soruyorum acaba bir yerlerden engelleniyor olabilirmi ?
    Snowstrom bu kamera goruntusunu pellinn koymustu dimi. simdi polisler pellinn imi alıcaklar iceri kacak yayın yaptıgı icin yazıkkkkk.
    Board : Burton Clash <br />Bağlama : Burton FreeStyle<br />Bot : Head<br />M.köy/Istanbul<br />GALATASARAY<br /><br />Z.Ö 1976 A Rh(+)

;D ;D ;D Ben yanlızca düşünce suçu işledim valla fiili olay kesinlikle snowstorm tarafından yapıldı . ;D Bu arada hemen ispiyonlarım valla 2 dakika durmam .

Yok ya ben şey için dedim belki siteler ne bileyim bunlar için para ödüyordur hani bu yayınları sayesinde belki sitenin takibi artıyordur başka yerde yayınlanınca hani onlara ortak oluyormuş gibi .. Saçmalıyorum dimii çeviremeyecemde . ne bileyim ya aman be sorduk işte . :'( :'(
    S. Pelin Turgut Akandan
    04/01/1978
    AB Rh(+)
    Lefkoşa-KIPRISS

;D ;D ;D
    Kamera görüntüsünü aldığı yerde bu doğrultuda herhangi bir uyarı yoktu

Acaba bizim siteden girisemi yasakladılar diye bende dusundum ama Pwoerfm in sitesinde de durum aynı.

Zaten 3 günlük kar kalmış , onuda görmemize imkan vermiyolar bırakında bu seneki hüzünlü vedamızı rahat rahat yapalımm...
    Şaka maka sezon bitti yawwww, ne zaman başladı , ne oldu kim nerede kaydı ne zaman bittiiii ??? ;D ???

Sayfa 7/57 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon

Bu Konudaki Etiketler