shipbroker Nickli Üyeden Alıntı
cumartesi tur kalkarsa cumartesi (kalkarsa cumarteside orda olucam) , pazar gunu (kesin olan gun tur icin ) bize katılırsan , ev arkadasıma ogreticem , sanada biseyler ogretmekten sevinc duyarım.
shipbroker Nickli Üyeden Alıntı
cumartesi tur kalkarsa cumartesi (kalkarsa cumarteside orda olucam) , pazar gunu (kesin olan gun tur icin ) bize katılırsan , ev arkadasıma ogreticem , sanada biseyler ogretmekten sevinc duyarım.
Atomic Discharger 158 Board<br />F2 Baglama<br />DEELUXE Boa lacing system Bot<br /><br />38 düşüşte board ogrenen adam
ben sana aldıklarımı sayiğim. Bunları aldığıma ilk düşüşümü yaşadığımda doğru bir karar verdiğimi anladım.
1- kendine ait bir bot & uygun çorap
2- kendine ait bir snowboard
3- rossignol sırtlık.
4- rossignol bel koruması
5- kask & kask'a uygun gözlük
6- nike voleybol dizliği
7- yüz maskesi.
Board Burton Custom X
Bağlama Burton p1
Botlar Burton imprint 2 Red - Black
bence kayak pantalonu kıçın ıslancak yoksa
eldiven elin donucak yoksa
en gereklileri gerisini topla git ama çok soğuk bi hava olursa üşürsün kardeş ceket diyorum
at the mountain in the winter<br />at the bottom of the sea in the summer
Pantolan ve Eldiven şart, ve pantolan için diyebilirmki öle pahalı bişeyede gerek yok, ben cresta almıştım, ismine bakma türk malı korktum bi dandiklik olurmu markamı alsaydım diye, bir kere bile üşümedim, ıslanmadım, terletmedide. Eldiven için aynı şeyi söleyemeyeceğim, yine marka olmayan (burton, rossignol, salomon, the north face, vs... gibi) bi eldiven aldım, ama ellerimin ıslandığını çok hatırlıyorum, bu hafta gidip en pahalısını alıcam (yok yyok burda sorucam ne alayım diye ;D)
Mont konusunda zio gigi'nin dediği gibi kimisi olsun diyo, kimisi hiç gerek yok diyo, ben diyorumki iyi nefes alan, ve iyi waterproof bi montla, ne terlersin, ne üşürsün (Ben pazargünü tipide bile üşümedim), polarla tipide bide düşmüşsen, polarının üstü karla kaplanıp buz kütlesi olmuşsa üşürmüşsün gibime geliyor ???
Bot kendi malzemende bence en önemlisi, öncelikle milletin ayağına giydiği şeyi giyme, hastalık var falan hijyenik değil bence, ayrıca bot ayağının şeklini alır, hergün başka birinin giydiği bot laçka olur :o
Kendi malzemenle ayrıca, kiralarken sinir krizi yaşamassın, ve çok daha hızlı öğrenirsin,
Hoca olayında da turlara katıl gerisini merak etme sen ;D ;D ;D
Batu Ketenci - 08.05.1977 - 0 Rh (+)<br />Bursa<br /><br />Board : Burton Operator 158<br />Bağlama : Burton Mission<br />Bot : Burton Moto
Bu sene ilk kez snowboard yaptım bende; sezona kurban bayramında Board takımı olarak gittiğmiiz Bulgaristan Bansko'da başladım ve devamı gelecek umarım =)
Arkadaşlar her şeyi söylemişler zaten ama unutmaman gereken iki şey var;
1) termal içlik > işte müthiş bir şey, herkes donarken sen üşümüyorsun ve dağ havasından dolayı hasta olanlardan olmuyor tatilinden tam verim alabiliyorsun!
2) bileklik koruması > ayrı koruma almana gerek yok, alacağın eldiven kesinlikle ama kesinlikle bileklik korumalı olsun. olmayan arkadşlarım çok çekti, özellikle ilk günlerde elleri çok ağırdı ama ben çok rahat ettim.
Bu ikisini sakın unutma.
Üst üste iki mesaj gibi oldu özür diliyorum ama aklıma yeni geldi;
3)kesinlikle ama kesinlikle popo koruması alman şart..
ik günlerde özellikle o kadar çok acıyacak ki düşmekten 2. ve 3. günlerde ağrıdan dolayı kayma performansın düşebilir.
Popo koruması, hatta alabiliyorsan sırt koruması da kesinlikle şart !
İlk defa başlayacaksan terden sırılsıklam olabilirsin. Yanında yedeklerin de olsun....
Dünyada iki farklı insan var, bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler.
Friedrich Nietzsche
Şöyle söylüyeyim, ben ilk başladığımda 10 gün kaydım ve arada 2 gün felan ara verdim (sabah kalkamayıp ayaklarımın üzerine basamayacak hale gelince ;D ;D) eve geri döndüğümde annem üzerim PERT diye bir etiket yapıştırdı :D :D ve 1 ay kendime gelemedim, 2 ay da dizlerim ağrıdıbrky70 Nickli Üyeden Alıntı
Popo için http://www.akspor.com.tr/112,amerika...p_pad_set.html bundna kullandım
Diz içim: normal voleybol dizliği aldım( ağrının sebebi 4 gün dizliksiz kaymam)
Kask : Garanti bul bi yerden, zira benim gibi 6. gün öğrendim diyip hız yapıp buzlanmış bir noktada durmaya çalışırsan düştüğünde benim gibi Allahım, boynummu kırıldı diye gözlerini açabilirsin ;D (kırılmadı tabiki)
Tavsi bir tane daha : Pistin kenarında 30 metre çıkayım da yavaş yavaş çalışıyım deme, ilk seferde çık tepeye ilk kayışında biraz bişeyler öğrenirsin, kartal yavrusu misali ;D ;D
KOLAY GELSİNNNN![]()
bende bir sey paylasmak istiyorum gecen gun uludg da tur oldu ve saat 3 gibi pistlerde cok kuvetti ruzgar vardi ve bende mont yok tu ama hiç usumedim bioısı diye bir sey kesfettik icligin ustune takilan bu yapistirma bantlar sicaklik sagliyor ve gercektende cok ise yariyor denemelisinz bence eczanelerden alabilirsiniz http://www.bioisi.com/
kan grubu :0 Rh+ <br />uqur@¬p cengel<br />BURSA/ipekcilik<br />snowboard
faydalı bir buluş... ;Dugguralp Nickli Üyeden Alıntı