ilk snowboard malzemeleri
Sayfa 1/2 12 SonSon
20 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: ilk snowboard malzemeleri

Standart ilk snowboard malzemeleri

Arkadaslar ilk defe snowboard a baslayacak birsinin almasi gerek malzemeler nelerdir ?

ok
    Ziyaretçi

Standart Ynt: ilk snowboard malzemeleri

boyunu kilonu yaz ona göre bişiler çıkartırız

bu biraz benim icin moral bozucu fakat,
    boy 180 - kilo 90

öncelikle eldiven ve pantolon olmazsa olmaz. mont için sitede iki görüş var ama ilk defa başlayacaksan gerekli bence. çünkü çok düşeceksin ve normal pufuduk bir mont kısa bir süre ıslanır ve seni çook üşütür. diğer malzemelerini (board, bağlama, bot, kask, vs...) ister kiralarsın istersen alırsın tamamen senin maddi durumuna ve 1 sezonda ne kadar kayacağına bağlı.
    Ezgi Algur - 1981 - 0 Rh(+)
    İstanbul - Maltepe
    Board : Rossignol Reserve 148
    Bağlama : Rossignol HC250
    Bot : Vans Mantra Black/Violet

carrefour un içinde 90 ytl pantolonlar var..tchibo da da 90 120 arası mont bulabilirsin ..eldivende 25 civarı olmalı..ama bence mont ilk deneme için şart değil sezon sonunda indirimli alırsın ..polar benim gibi çok üşüyen biri için bile yeterli oluyor

Yardimlariniz icin cok tesekkur ederim, birde eger bilginiz varsa Kartepe ve Uludag da tavsiye edeceginiz ogretmen varmi ?

Kıyafet bulabileceğin uygun fiyatlı ve işini görür malzemeler genellikle Carrefour(Mont 115 YTL) Tchibo (Eldiven 25-Pantalon 100 Civarlar-İçlik-Çorap vs.) gibi fiyatlar.Ben bütün malzemelerimi bu mağazalardan aldım sadece gözlüğümü ve maskemi KayaSport tan almıştım
    Mertcan Oktay/BURSA

uludağ da 2. bölge de kardanadam kayak okulun dan efe hoca var...kardeşim ondan ders almışdı 2 saat de kendi başına kayar duruma geldi... ama çok dolu oluyor önceden arayıp ders saatini belirlemek gerekiyor

Alıntı shipbroker Nickli Üyeden Alıntı
    Yardimlariniz icin cok tesekkur ederim, birde eger bilginiz varsa Kartepe ve Uludag da tavsiye edeceginiz ogretmen varmi ?
    ogretmene ne hacet forumda bunca kişi varken ;D
    az gayret ve çaba ile eminim kendınde ogrenebilirsin ) en azından ben oyle ogrendim..
    bak bu hafta ev arkadasımla gidicez o da ilk kez snowboard deneyecek ben ögretmen olucam 8)
    Atomic Discharger 158 Board<br />F2 Baglama<br />DEELUXE Boa lacing system Bot<br /><br />38 düşüşte board ogrenen adam

o zaman hazir ogreticiyi bulmusken firsati kacirmayalim

Sayfa 1/2 12 SonSon