KARTEPE HAFTA İÇİ - Sayfa 10
Sayfa 10/16 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon
157 sonuçtan 91 ile 100 arası

Konu: KARTEPE HAFTA İÇİ

Standart Ynt: KARTEPE HAFTA İÇİ

walla sırf o cezbedio adamı ya, ne sıra var ne kuyruk var, pistler bomboş istediğin gibi takıl...

Alıntı dufa Nickli Üyeden Alıntı
    pistler iyi ise bende giderim

kml yap bi arg. yine

abi perşembe toplantım var cuma bi ihtimal olabilir aslında... kastore kambersiz düğün olmaz abii nerdesinn hem hava cuma biraz soğuyor gözüküyor
    KEMAL<br /><br />KADIKÖYDEN ÇIKIŞ OLMAZ

fatih çarşamba perşembe akşamı kesinleşir sizde uyarsa cuma yı ayarlıyalım havada güzel olacakgüneşli rüzgarda az gözüküyor havada biraz soğuk olacak hafta içine göre

Valla kafamı karıstırdınız :-[
    Buz olursa hıc bı anlamı yok offf
    enıyısı persembe ...

Alıntı hande54 Nickli Üyeden Alıntı
    Valla kafamı karıstırdınız :-[
    Buz olursa hıc bı anlamı yok offf
    enıyısı persembe ...
    ;D ;D yaw hande git sen boşver dinleme bizi hava ve zemin güzel olursa kayak yaparsın hava sıcak olursa pistin ortasında yakarsın mangalı offf hava buz sa çık cafe ye al sıcak şarabı iç dön geri ;D ;D

fatih, kml, bu hafta beni unutun, imkansız diim size. :-\
    Riding; Elan Christiansen 61 (freeride), Rossignol XVAS 68 (race), Suzuki Bandit 650 ABS <br />Emre Ergenç 0 RH+<br />Kozyatağı&nbsp; / İstanbul

kemalım hayatının org.yaptın valla dun harıkaymıs .cuma gıdersen buyuk ıhtımal bende orda olurum yarın greenparkta kalacagım ama bostancı da ;D
    Blizzard Ski -Blizzard Blade <br />Atakoy/Istanbul<br />karadere/RiZE<br />Bikmisbroker<br />Bazı yıkılışlar daha parlak kalkışların teşvikçisidir. <br />( Shakespeare ) <br />top seslerinde al, zafer nidalarinda sat.<br />No Pain, No Gain!

Alıntı snowblade Nickli Üyeden Alıntı
    kemalım hayatının org.yaptın valla dun harıkaymıs .cuma gıdersen buyuk ıhtımal bende orda olurum yarın greenparkta kalacagım ama bostancı da ;D
    gökhan ben kartepede daha sisli bir havada kaymadım ;D ;D cidden kartepeye gitmeden önce hava olaylarını sıkı takip ederim.dahada yanılmadım hava konusunda bak kastore dufa penguentepe emre jnn bi çok şahidimde var ;D ;D bostancıdaki greenpark babamların eve çok yakın çocukluğum oralarda geçti cuma günü işi perşembe akşamı kesinleşir biras işlerim var toparlıyabilirsem cuma hava güsel gözüküyor

Alıntı kastore Nickli Üyeden Alıntı
    fatih, kml, bu hafta beni unutun, imkansız diim size. :-\
    yok abi sensiz tadı çıkmass oranın pergel filan yapan olmas kartepe çekilmes fal ;Dlaa

Bugun gayet guzeldi kartepe yanlız pistleri begenmedim hem biraz buzluydu hemde temiz değildi(kozalaklar fln vardı bi ton) aksamada doru biraz ruzgar yaptı ama kaymamızı onleyemedi tabiki (:

Sayfa 10/16 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon