KARTEPE HAFTA İÇİ - Sayfa 11
Sayfa 11/16 İlkİlk ... 910111213 ... SonSon
157 sonuçtan 101 ile 110 arası

Konu: KARTEPE HAFTA İÇİ

Standart Ynt: KARTEPE HAFTA İÇİ

:(
    Çağla Güldür/İstanbul

yaw daha dün cennetti yukarısı, 1 günde amma değiştirmişsiniz koşulları buzlu, rüzgarlı, kozalaklı...vs ;D

En nihayetinde bu bir doğa sporu, doğa bize değil, biz doğanın koşullarına uyup, ona göre giyinip zevk alcaz. Bugün yarın çıkılmaz gibi bir durum yok ama en güzel gün tahminini zorluyorsak Kemal abiye yada meteorolojiye bakıp şansımızı deneyebiliriz ;D www.zevkisefa-yangelipyatma-tutkusu.com olcak sizin sonunuz söliyim ;D
    www.penguentepe.com

Kartepe: (262) 354 34 33 | Kartalkaya-Dörtdivan: (374) 331 2 444

Valla meteo cok ruzgarlı kayılmaz dedi ama hiçte oyle bişi yoktu kendi kanaatimce en nihayetinde sezonu açtık finallerden bi ara bulup (:
    en guzel tarafı ulaşım cok kolay oldu yollar tertemizdi

işte bu, 10 numarasın
    olumlu bişilerde varmış yane ehehe. Finallerinde başarılar Yiğit
    www.penguentepe.com

evet ya bugun gerçekten çok güzeldi , sıra bekleme yok , yerde yatan çok sayıda arkadaş yok (çarpmamak için) ama buzluydu ve akşam üstü lodos başladı fenaydı ama dedikleri gibi kaymaya engel değildi.
    Forever Snowboard...

Alıntı PenguenTepe Nickli Üyeden Alıntı
    yaw daha dün cennetti yukarısı, 1 günde amma değiştirmişsiniz koşulları buzlu, rüzgarlı, kozalaklı...vs ;D

En nihayetinde bu bir doğa sporu, doğa bize değil, biz doğanın koşullarına uyup, ona göre giyinip zevk alcaz. Bugün yarın çıkılmaz gibi bir durum yok ama en güzel gün tahminini zorluyorsak Kemal abiye yada meteorolojiye bakıp şansımızı deneyebiliriz ;D www.zevkisefa-yangelipyatma-tutkusu.com olcak sizin sonunuz söliyim ;D
    bu işi paraya çevirmem lasım emre sen bana yardımcı ol sen ticaretde benden daha tecrübelisin ;D ;D
    KEMAL<br /><br />KADIKÖYDEN ÇIKIŞ OLMAZ

bi saniye... ferdy o board bana bi yerden tanıdık geliyo!
    resimde bombaymış, abi sen neymişsin ;D
    www.penguentepe.com

Alıntı KML Nickli Üyeden Alıntı
    bu işi paraya çevirmem lasım emre sen bana yardımcı ol sen ticaretde benden daha tecrübelisin ;D ;D
    yok abi ticarette çok iyi değilimdir. Zaten önce penguenlere hizmet etmek için dükkanı açtım ama türkiye'deki penguen istatistiklerinde ciddi yanılmalar yaptığım için zararım büyük.

neyse, ille de beni dinlemek istersen, bence medyum ol, tahminlerin on numara ;D

www.penguentepe.com

Alıntı KML Nickli Üyeden Alıntı
    yok abi ticarette çok iyi değilimdir. Zaten önce penguenlere hizmet etmek için dükkanı açtım ama türkiye'deki penguen istatistiklerinde ciddi yanılmalar yaptığım için zararım büyük.

neyse, ille de beni dinlemek istersen, bence medyum ol, tahminlerin bomba ;D

www.penguentepe.com

Alıntı PenguenTepe Nickli Üyeden Alıntı
    bi saniye... ferdy o board bana bi yerden tanıdık geliyo!
    resimde bombaymış, abi sen neymişsin ;D
    ehe tanıdık tanıdık , ilk defa boyuma göre küçük bi denedim ve sürat felakettir düşüncesiyle değişik hareketler öğrendim saolsun bhdr tavsiye etti bide dönüşteki o çay yokmu ya unutulmaz o sıcak çay tadı , sanki ilk defa içmişim gibi oldu teşekkürler herşey için ama daha yeni başladık inşallah hep ordayız.
    Forever Snowboard...

Sayfa 11/16 İlkİlk ... 910111213 ... SonSon