salomon türkiye distribütörü
Sayfa 1/2 12 SonSon
17 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: salomon türkiye distribütörü

ali_emre
    Ziyaretçi

Standart salomon türkiye distribütörü

gunaydınlar herkese amcamın salomon marka kayak ayakkabısının klıpsı kopmus türkiye distribütörünün hangi firma olduğunu yada yedek parçasını nerden tedarik edeceğimi bilen varmı?

Standart Ynt: salomon türkiye distribütörü

Kötü haber Ali Emre, Salomon dünyada satıldı, burada el değiştirdi, şu anda distribütörü yok galiba. Ben olsam bir gidişimde Uludağ'a götürürdüm ayakkabıyı kiralayan dükkanlarda tamir imkanı olabilir. Bulsan da şimdi satan/getiren kim onların elinde bir tane ayakkabı klipsi olur mu, hiç sanmıyorum.

ali_emre
    Ziyaretçi

hadı yaa artık dedıgın gıbı dagda ancak yardımcı olabılırlerse olurlar....bu arada kıme satıldı..artık salomonun herhangı bır uretımı yokmu?

Önce Adidas grubu aldı şimdi Atomic Wilson'u üreten grupta. Üretim tabii devam ediyor. Aklıma geldi Kartalkaya'da Kartal Otel'de Mustafa Dumlu'yu (kayak hocası) bulursan o sana çok yardımcı olur, Salomon'la alakası var onun.

ali_emre
    Ziyaretçi

cok saolasın ayla tesekkur ederım ılgın ıcın...

Standart Cevap: salomon türkiye distribütörü

Şu anda Salamon u satan benim bildiğim bir InterSport var. Onuda geçen hafta Koordinator leri Murat Bey mağazayı gezdirirken anlatmıştı.

Azcık pahallı bir ayakkabı ama kesinlikle kalite çok iyi

bossum 2 senelik bir konuyu hortlatmışsın :D

salomon'un türkiye temsilcisi cms spor... bağdat caddesindeki kendi mağazası dahil 15 tane falan satış noktası var... boynerin kimi mağazaları, bike&outdoor, intersport, sportive plus ve kartanesi otel :D

Alıntı oliver_han Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bossum 2 senelik bir konuyu hortlatmışsın :D

salomon'un türkiye temsilcisi cms spor... bağdat caddesindeki kendi mağazası dahil 15 tane falan satış noktası var... boynerin kimi mağazaları, bike&outdoor, intersport, sportive plus ve kartanesi otel :D
    Kim ne yapıyorda gezerken birinin bu konuyu okudugunu gordum , bi bakayım dedim sonra da kendimi cevap yazarken buldum :P

bir daha hortlamaması için bu konuya kilit vuralım en iyisi... :D

Standart Salomon

Herkese merhaba suanda elımde::::salomon contagrıp ''' model ayakkabısı mevcut sıfır ayakkabı 15 gunde parcalanacak duruma geldı ust kaplaması bunu gecen sene almıstım bu sene gıydım

uzerı derı degıldı kullanıslı olur umıdıyle aldım .

Yazık verdıgım paraya bunu nereye sıkayet edıp yada gonderebılırım yardımcı olursanız sevınırım

şükrü sayın

Sayfa 1/2 12 SonSon

Bu Konudaki Etiketler