Bende bir soru sormak istiyorum.
Wax nereden alabilirim?
Bende bir soru sormak istiyorum.
Wax nereden alabilirim?
Bende emin değilim ama SPX te vardır diye düşünüyorum ;D
SPX yada PROSHOP gibi yerlerde var,onun haricinde penguentepe kayakevinde de görmüştüm,sonuçta ordada kullanıldığından ellerinde bulunuyordur...
Serhat Akdağ
AB Rh(+)
26.08.1989
Sakarya/Adapazarı
SPX de var şmdi oradan gelıyorum wax bıraktm boarumu celık bakımı sılıkon cı yapı wx yapılacak ucretı merak eden varsa 30 lıra
yarın alıcm boarduımu
gokhan kaan Erkan A rh(+) 1982 inş.muh.Rossignol Contrast , oxygen , nidecker
almaty kazakhistan -
Siyah - Beyaz , Ölüm - Yaşam
arkadaşlar spx'de bakım yaptırmak demişken, daha once hersene freestyle boardumu bakım yaptırmama ragmen board'umun çeliklerinin kendi kendine (kara çıkmasa bile) nerdeyse tamamen paslanması benim aklıma şu soruyu getirdi, acaba güvenipte boardumu teslim ettiğim biryerde bakım gerektiği gibi yapılmıyormu? cunku daha once forumdan bakımla ilgili okuduklarımdan biliyorumki mesela jilet bakımı yapılırken board ıslatılmassa çok zarar verebiliyomuş daha sonra.. o yüzden şuanda diger board'umunda bakımını yaptırmak istememe ragmen o dükkana goturesim gelmiyor. düşündüğüm şey dogru olabilirmi sizce?
bu bilgileri gordukten sonra oyle düşünmeye başladım, ve bu yüzden yeni boarduma bakım yaptırmaktan korkuyorum..turkski Nickli Üyeden Alıntı
çelık bakımlarıonı yaptırmadan sadece slıkon ve wax işlemı yaptırabılırsınıız bence
gokhan kaan Erkan A rh(+) 1982 inş.muh.Rossignol Contrast , oxygen , nidecker
almaty kazakhistan -
Siyah - Beyaz , Ölüm - Yaşam
silikon ne oluyor acaba? derin çiziklerin doldurulmasımı?
unsure ; bu işlerden anlamam,ama paslanması,bakımı sırasında biyerde su verilmemesinden kaynaklanıyormuş,ana sebep bu,işi bilen yerler bunu unutmadan yapıyorlarmış
Siliken evet,derin ve küçük çizikler için,çünkü ufaktan olsa çiziklerin doldurulması gerekirmiş![]()
![]()
Serhat Akdağ
AB Rh(+)
26.08.1989
Sakarya/Adapazarı