Wax ne işe yarar,gereklimidir? - Sayfa 6
Sayfa 6/8 İlkİlk ... 45678 SonSon
74 sonuçtan 51 ile 60 arası

Konu: Wax ne işe yarar,gereklimidir?

Standart Ynt: Wax ne işe yarar,gereklimidir?

Bende bir soru sormak istiyorum.
    Wax nereden alabilirim?

kimse bilmiyor sanırım ???

Bende emin değilim ama SPX te vardır diye düşünüyorum ;D

SPX yada PROSHOP gibi yerlerde var,onun haricinde penguentepe kayakevinde de görmüştüm,sonuçta ordada kullanıldığından ellerinde bulunuyordur...
    Serhat Akdağ
    AB Rh(+)
    26.08.1989
    Sakarya/Adapazarı

SPX de var şmdi oradan gelıyorum wax bıraktm boarumu celık bakımı sılıkon cı yapı wx yapılacak ucretı merak eden varsa 30 lıra

yarın alıcm boarduımu
    gokhan kaan Erkan A rh(+) 1982 inş.muh.
    almaty kazakhistan -
    Rossignol Contrast , oxygen , nidecker

Siyah - Beyaz , Ölüm - Yaşam

arkadaşlar spx'de bakım yaptırmak demişken, daha once hersene freestyle boardumu bakım yaptırmama ragmen board'umun çeliklerinin kendi kendine (kara çıkmasa bile) nerdeyse tamamen paslanması benim aklıma şu soruyu getirdi, acaba güvenipte boardumu teslim ettiğim biryerde bakım gerektiği gibi yapılmıyormu? cunku daha once forumdan bakımla ilgili okuduklarımdan biliyorumki mesela jilet bakımı yapılırken board ıslatılmassa çok zarar verebiliyomuş daha sonra.. o yüzden şuanda diger board'umunda bakımını yaptırmak istememe ragmen o dükkana goturesim gelmiyor. düşündüğüm şey dogru olabilirmi sizce?

Alıntı turkski Nickli Üyeden Alıntı

...Mesela kayağınızın veya boardunuzun çeliklerinin olur olmaz paslanması genelde yanlış yapılan bir uygulamanın sonucudur. Hele çelik yapılırken su verilmesi unutulursa geri dönülemez hale gelir. Siz siz olun her önünüze gelene çeliğinizi emanet etmeyin. Bu sistem genelde evde yapılan amatör bakımlarda veya çok profesyonel yarışçıların ve teknik adamlarının kullandığı sistemdir.

bu bilgileri gordukten sonra oyle düşünmeye başladım, ve bu yüzden yeni boarduma bakım yaptırmaktan korkuyorum..

çelık bakımlarıonı yaptırmadan sadece slıkon ve wax işlemı yaptırabılırsınıız bence
    gokhan kaan Erkan A rh(+) 1982 inş.muh.
    almaty kazakhistan -
    Rossignol Contrast , oxygen , nidecker

Siyah - Beyaz , Ölüm - Yaşam

silikon ne oluyor acaba? derin çiziklerin doldurulmasımı?

unsure ; bu işlerden anlamam,ama paslanması,bakımı sırasında biyerde su verilmemesinden kaynaklanıyormuş,ana sebep bu,işi bilen yerler bunu unutmadan yapıyorlarmış
    Siliken evet,derin ve küçük çizikler için,çünkü ufaktan olsa çiziklerin doldurulması gerekirmiş
    Serhat Akdağ
    AB Rh(+)
    26.08.1989
    Sakarya/Adapazarı

Sayfa 6/8 İlkİlk ... 45678 SonSon

Bu Konudaki Etiketler