evet derın cızıklerı slıkonla doldurup sonra wax yapıolar yoksa zaten pek bı manası kalmıyor dolguyu slıkonla yapmaları şart wax doldurmuyor
evet derın cızıklerı slıkonla doldurup sonra wax yapıolar yoksa zaten pek bı manası kalmıyor dolguyu slıkonla yapmaları şart wax doldurmuyor
gokhan kaan Erkan A rh(+) 1982 inş.muh.Rossignol Contrast , oxygen , nidecker
almaty kazakhistan -
Siyah - Beyaz , Ölüm - Yaşam
1 boardumda 1 tane bile çizik yok bitek bu sezon 15-20 gün kullanmış olmama ragmen, diger freestyle boardum'da da pek kayda deger çizik yok gibi bitek raillardan olan göçükler var ama onlarıda tamir ettirmek mantıksız geliyo cunku her sezon yeni bitane ekliyorum o boarda![]()
bide iyi soylemişin 'işi bilen yerler' diye ama su verme işlemi ne kadar zor olabilirki, nası unutmuş olabilirler .. gerçekten çok enteresan bi iş bu..
HC vakslar en temel vakslardır. Amatörler için en ideal vaks türüdür. Tek problemi çok nemli havada iyi netice vermezler. Genelde mavi(çok soğuk),kırmızı(soğuk) ve sarı(+/- 0) renklerde üretilir.serhat_katliam Nickli Üyeden Alıntı
All weather adı altında satılan vakslar çok geniş ısı aralığına sahipçok amatör vakslardır, kullanımı her halikarda vakslamamaktan kat ve kat iyidir.
PROSHOP da tabii ki vaks bulabilirsiniz.![]()
Kusura bakmayın ama silikonla kayak tabanı -base- i tamir edilmez , herhalde birileri su tesisatı ile karıştırıyor.g.kaan Nickli Üyeden Alıntı
belkide silikonumsu bir madde oldugu için oyle soylemiştir? su tesisatıyla karıştırmıyodur ya bence :D
proshop Nickli Üyeden Alıntı
sızın bılgınız ne kadar onu bılemem ama wax dolgu mazemesı deıldır ozel bır slıkon mazeme ıle derın cızıkler doluyor yurt dısındada yanı sekılde yapıolar oradakılerde tesısatcı olabılır bellkı hatta slıkon sadece tesısatta kullanılıyor zannedıyorsunuz sanırım çeşit çeşit olup ınsan vucudunda kullanılanı bıle var ınsanları assalarcasına konusmayın terbıyesızlık yapmayıın
gokhan kaan Erkan A rh(+) 1982 inş.muh.Rossignol Contrast , oxygen , nidecker
almaty kazakhistan -
Siyah - Beyaz , Ölüm - Yaşam
merhabalar,proshop Nickli Üyeden Alıntı
hazır yakalamışken sorayım
rossignol icrcuit 161cm wide boardum kartepede taş üzerinden geçtikten sonra çizildi. daha 2 aylık bir board. çizik 1mm derinliğinde takriben 20cm uzunlugunda. boardu sezon bitiminde komple bi bakımasokmak itiyorum. wax çizik düzeltme vs. bana kaça patlar bu iş proshop da![]()
İstanbul<br />0 rh +
Sizin veya birilerinin silikon dedikleri taban dolgu malzemesinin ana ithalatçısı biziz ve SPX de bu malı bizden aldığı gibi eğitimlerini de kısmen bizden aldılar. Bu malzemenin adı herşey olabilir ama ısıtılarak veya SPX deki gibi yakarak kullanılan bir malzeme olduğu için dünyanın hiç bir kayakla ilgili literatüründe silikon diye geçmez.g.kaan Nickli Üyeden Alıntı
Sizde tereciye tere satmaya çalışırken komik duruma düşmeyin.
tam durumuna bakmak lazım ama bizde 60-70 TL civarında olur .arcturus Nickli Üyeden Alıntı
gökhancım okadar da kızacak birşey yok yawg.kaan Nickli Üyeden Alıntı
![]()
biz de yat tamirinde kullanıyoruz aynı yöntemi. sanırım aynıdır. P-Tex isimli çok güçlü bir polietilen malzememiz var. çok olmasada akışkan yapıda bir malzeme. Çiziklere doldurmadan önce kurumasını sağlayan epoksi reçine ile karıştırıp akışken haldeyken çiziklere dolduruyoruz. Bu aşamada aynı silikona benziyo. o nedenle silikon olarak biliyo olabilirsin. Akabinde cila işlemine geçiyoruz. burada cila yerine wax yapılıyo bildiğim kadarıyla.
İstanbul<br />0 rh +