Uludağda volfram pisti için bilgi arzı
Sayfa 1/2 12 SonSon
18 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Uludağda volfram pisti için bilgi arzı

Standart Uludağda volfram pisti için bilgi arzı

Arkadaşlar biz 2 seferdir uludağa board yapmaya gittik. Yavaş yavaş öğrendik kendi başımıza. Ama tabi yeteri kadar değil. Hala bol bol düşüyoruz. Bizim pratik yapmaya ihtiyacımız var. Ve şu anki araştırmalarımıza göre Volfram madeninin oraya çıkan pistin öğrenmek için en ideal ve uzun pist olduğunu saptadık. Şimdi sizlere bir kaç sorum olacak yardımcı olursanız seviniriz :

a. Birinci bölgede minibüsden indikten sonra 2. bölgeye geçişimiz nasıl olacak.
    b. İkinci bölgede board ve kıyafeti nerede kiralayalım ki maden telesiyejine kadar hamallık yapmayalım.
    c. Bu ikinci bölgedeki board ve kıyafete ne kadar para veririz.
    d. Volfram madenine çıkan telesiyej fiyatları ne kadardır.
    e. Bu madenden inen pistin uzunluğu 4000metre olduğu söyleniyor. Bu madeni ne kadar sürede iner yeni başlayan biri.

Şimdiden teşekkürler..

Standart Ynt: Uludağda volfram pisti için bilgi arzı

2. bölgeye gideceğinizi söylerseniz minibüs oraya kadar bırakır..
    2. bölge otellerinden malzeme kiralarsanız zaten hepsinin önünde lift var, madene rahatça çıkarsınız ama 1. bölgeye göre malzeme kiralamak daha pahalıya gelir, geçen sene kayak kirası 40 TL civarıydı şimdi ne oldu bilemiyorum....

Telesiyej 11 dk. civarında yukarı çıkarıyor. Aşağı kaymak da yaklaşık o kadar zaman alıyor. Benim de seviye olarak dördüncü board kayışım idi.

Skipass 40 Lira olması lazım. Monta Baia otelde board kirası 45 liraydı. Telesiyejden önce T-bar'ı kullanmanız gerekiyor, onu da belirteyim. Forum'da T-barla çıkışın inceliklerinin anlatıldığı bir konu bulabilirsiniz.
    Hayatta kalmak, haz alma duygusunun teşvik ettiği risk alma ve dikkatli davranma arasındaki ince çizgidir.

Alıntı Gökbey Nickli Üyeden Alıntı
    Telesiyej 11 dk. civarında yukarı çıkarıyor. Aşağı kaymak da yaklaşık o kadar zaman alıyor. Benim de seviye olarak dördüncü board kayışım idi.

Skipass 40 Lira olması lazım. Monta Baia otelde board kirası 45 liraydı. Telesiyejden önce T-bar'ı kullanmanız gerekiyor, onu da belirteyim. Forum'da T-barla çıkışın inceliklerinin anlatıldığı bir konu bulabilirsiniz.
    maden telesiyeji çok hızlı geldi bana. roketlemelimiymiş neymiş. 11dk degil de 5dk da falan çıkmışım gibi geldi bana
    İstanbul<br />0 rh +

maden telesiyeji detachable diye biliyorum, her halükarda normal chairden daha hızlı...

craftsman
    Ziyaretçi

ewet hızı iyi güzelde birde kuşaklıkaya lifti gibi kapalı olsa 10 numara olur, insan yüz felci geçircek gibi oluyo rüzgar vurunca :(

Alıntı Dr.craftsman! Nickli Üyeden Alıntı
    ewet hızı iyi güzelde birde kuşaklıkaya lifti gibi kapalı olsa 10 numara olur, insan yüz felci geçircek gibi oluyo rüzgar vurunca :(
    bak o konuda aynı fikirdeyim. goggle'ın ne işe yaradığını o ilk çıkışımda öğrendim
    İstanbul<br />0 rh +

craftsman
    Ziyaretçi

Alıntı arcturus Nickli Üyeden Alıntı
    bak o konuda aynı fikirdeyim. goggle'ın ne işe yaradığını o ilk çıkışımda öğrendim
    Kardeş bazen goggle da fayda etmiyo yaw hatta ben bu hafta battaniye ile gelmeyi düşünüyorum, kayarkende pelerin gibi bağlıcam battaniyeyi sırtıma öle incem ;D

Kuşaklıkaya 7 dk çıkıyor.Demek ki Maden yine de yavaş kalıyor.
    Ski: Salomon XWing 7
    Boot: Fischer Soma Viron 95 flex
    Helmet: Red Trace Goggle: Giro Root Gloves: Burton Goretex

İlker A. --İZMİR-- Arh(+)
    One life live it... Ski Forever...

Alıntı arcturus Nickli Üyeden Alıntı
    konuyla alakalı degil resmi yeni gordum saglam cıkmıssın holigan arcturus ;D ;D
    Board : Burton Clash <br />Bağlama : Burton FreeStyle<br />Bot : Head<br />M.köy/Istanbul<br />GALATASARAY<br /><br />Z.Ö 1976 A Rh(+)

Sayfa 1/2 12 SonSon