selam kendime bi set yaptım nasıl acaba başlangıç için
burton bullet
flow flite1
vans encore
nasıl acaba bu set hafta sonu alıcam yardımcı olursanız sevinirim 850 tl
selam kendime bi set yaptım nasıl acaba başlangıç için
burton bullet
flow flite1
vans encore
nasıl acaba bu set hafta sonu alıcam yardımcı olursanız sevinirim 850 tl
Burton Bullet ın fiyatı zaten o kadar değilmi ;D ;D
Bu seti SPX den mi alıyorsun?hevdem Nickli Üyeden Alıntı
Burton Bullet 610 TL + bide KDV si varBağlamayıda flow diosun onunda pek ucuz olacağını sanmıoyorum . Aynı şekilde bot da oyle. ama eğer o fiyata bulduysan almanı tavsiye ederim . Güzel set . ama bullet başlangıç için değilde biraz daha orta seviyeler için sanırım. ama yanılıyoda olabilirm :
![]()
08 Burton Jeremy Jones
11 Burton Cartel EST
10 Burton Hail Striper
bullet in üstüne çıkabiliyorsan bence biraz daha bekle çünkü bullet hakkında iyi yorumlar duymadım ama yinede Burton sonucta iyi olmaması imkansız
![]()
It' s always snowing somewhere!
Ben de komple BURTON takım alcaklardanım ama yaza doğru
Merak ettiğim,bu seti bukadar uyguna nasıl getirdiğin,çünkü sadece Bullet o fiyata,bağlama ve bot denilen şey de hiç te ucuz şeyler değil ???
Serhat Akdağ
AB Rh(+)
26.08.1989
Sakarya/Adapazarı
daha bugun gıttım spx e bullet e 710 mu ne dedı en ucuz boarduda o sadece tahtası ;D baglama ve botla bılemıorm ne olur ;D ben love a bayıldım:D onu alıp beraber yatmak ıstıorm hahaha ölesıyle anca bu sekılde yatabılırım :P ;D sadece tahtasına 1600 ytl dıorr insafsızlarrr ;D
Mustafa KILIÇ<br />A RH (+)<br />Tarabya/İstanbuL<br /><br />bunca varLıgın rahatLıgında neden Musdy! karamsar.? Ne biLim ben Life goes on...
Love gercekten cok guzel ama Love un turkiye icin uygun oldugunu dusunmuyorum ben, daha cok snowparklar ve ekstra atraksiyonlar icin uygun ayni sekilde Dominant da oyle. bu tur boardlar bol kara cok gelmez yapisi ve hafifligi nedeniyle.
Ama tek kelimeyle harika dizayn ;D
It' s always snowing somewhere!
Aldığınız fiyatlarda yanlışlık var.Bullet modeli 530tl gibi olması lazım.Love modeli de 1000 tl nin biraz altındaydı.Hatırladığım kadarıyla.T6 nın fiyatı 1599.Ona göre kıyaslayın...Dr.Musdy! Nickli Üyeden Alıntı
dayanamadım gittim aldım seti bugün sadece ayakkabıyı değiştirdim flow yaptım yanında rossignol çanta aldım bitanede burton termal çorap hediye ettiler 9 taksit 880 tl arkadaşlar sana fazla sölemişler burton modellerde %20 indirim var