snowboard set yardım? - Sayfa 3
Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
37 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: snowboard set yardım?

Standart Ynt: snowboard set yardım?

Bittimi ? =/

10 yada 11 şubatta başladı diye biliyorum,nezamana kadar süüryor bilmiyorum ama duyumlarıma göre hala devam
    Sormak istediğim,yaz tatiline doğru aldığımda model bulamama gibi sorun yaşar mıyım?
    Serhat Akdağ
    AB Rh(+)
    26.08.1989
    Sakarya/Adapazarı

Alıntı Xtreme Nickli Üyeden Alıntı
    Love gercekten cok guzel ama Love un turkiye icin uygun oldugunu dusunmuyorum ben, daha cok snowparklar ve ekstra atraksiyonlar icin uygun ayni sekilde Dominant da oyle. bu tur boardlar bol kara cok gelmez yapisi ve hafifligi nedeniyle.
    Ama tek kelimeyle harika dizayn ;D
    Park boardlarıyla da bol kara girebilirsin problem olmaz ...yeterki teknigi iyi kullan.)
    E=mc2
    1975-Istanbul
    Board: Burton Fix 55mg 2009
    Bindings: Burton Mission 2009
    Boots: Flow One

Alıntı serhat_katliam Nickli Üyeden Alıntı
    Sormak istediğim,yaz tatiline doğru aldığımda model bulamama gibi sorun yaşar mıyım?
    Çok kuvvetli bir ihtimal yaşarsın.Hatta şimdi bile yaşarsın.Bir çok üst model board satıldı ve satılıyor.Model bulsan bile boy seçeneği azalmış olabilir.Aama hiç belli olmaz şansına istediğin borad u da sezon sonu indirimiyle alabilirsin.İşin şansa kalıyor biraz..Genelde bullet,clash,malolo,jussi,bir kaç tane custom falan kalıyor....

Bullet ve clash kalma ihtimali varsa tamam,kardeşime de bana da kafamızdaki onlar zaten
    Peki mesela ben gezme amaçlı istanbula gidicem,akmerkez'de spx mağazasına gidicem,diğer mağazalarda olan modelleri fln bilirler mi yoksa hepsini ayrı ayrı mı gezmem gerekir?
    Serhat Akdağ
    AB Rh(+)
    26.08.1989
    Sakarya/Adapazarı

Par boardlariyla tabiki bol kara girebilirsin ancak bol karda park boardlariyla yeterli verimi alamazsin. O yuzden zaten park boardu. Cunku park icin yapilan boardlarin govdesi kalin kuyruk kisimlari ince ve hafif olur, bol karda tail kismi cok onemlidir batmamak icin, board un onunu kaldiracak yeterli rahatligi bulamazsin Love da o yuzden "Love" alinacaksa hakki park ta verilmelidir diye dusunuyorum
    ayrica bol karda o guzel grafikleri goremeyiz ;D
    It' s always snowing somewhere!

Her model her mağazada bulunmuyor.Sezon başında bütün modeller her mağzaya veriliyor.Model ellerinde kalmamaışsa telefonla sorup araştırıyorlar varsa getiriyorlar..Şöyle de olabiliyor;Meslea bullet modelinin 156 olanı akmerkezde kalmamıştır da İstinye Parkta vardır...

botu alınca 1 hafta evde giy begenmezsem degiştiririm diye anlaş ben büyük bot aldım sıkıntı veriyor

evet bot çok önemli botun içinde ayak oynamamalı yoksa boarda hakim olmaz zorlaşır
    It' s always snowing somewhere!

Kiralıkta sorun yaşamadım,umarım satın alırken de sorun yaşamam
    Peki dediğiniz gibi olursa,diğer mağazada var olduğunu başka mağazadan görebiliyorlar mı?
    Böyle kabul edilir mi,bot beğenmezsem değiştiririm diye,yani adam olmaz fln diya karşı çıkmaz mı satıcı?
    Sayenizde çok şeyler öğrendim teşekkürler
    SPX ve proshop için gittiğimde bneimle en çok ilgilenicek yerleri söyelebilir misiniz?
    Yani bi dükkanda bilgili insan varsa oraya gideyim,çünkü ben daha bu sezon başlamış biriyim,bilgilerim sınırlı , kendi kararımı vermekte güçlükler yaşıyorum
    Serhat Akdağ
    AB Rh(+)
    26.08.1989
    Sakarya/Adapazarı

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon