snowboard set yardım? - Sayfa 4
Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
37 sonuçtan 31 ile 37 arası

Konu: snowboard set yardım?

Standart Ynt: snowboard set yardım?

rossignol-imperial icin fikirleriniz nelerdir?

Alıntı junior Nickli Üyeden Alıntı
    mountain die bliorum ben pek anlamam bana sorsanız herseyim burton olsun derim de ama acemiysen işini görür die düşünüyorm

slmlar bu sene board a başladım 1-2 kiralamadan sonra gittim spx ten imperial aldım çokta memnunum işimi fazlasıyla görüyor zaten daha boardlar arasındaki farkı anlayacak durumda da değilim acıkcası.2 sezon sonra işi iyice kaptıktan sonra stilimi belirlersem ona göre iyi birsey alırım dedim.ben tavsiye ederim imperiali.
    Cem AKSU<br />0 Rh (+)&nbsp; Göztepe/İSTANBUL<br />Board : Rossignol <br />Bağlama : Rossignol <br />Bot : Flow

ok,buyuk ihtimal alicam.. zaten benimde iyiydi-kotuydu fazla sorguluycak birikimim yok,biraz pismem lazim,ondan sonra kendime bi yol cizerim

Ben bu sezon rossignol circuit aldim. Boy 155 gayet memnunum ama baslarda zorlandim cunku daha kisa board kullaniyordum. Alirsan pisman olmazsin bence kiralamaktan daha mantikli eger paran varsa.
    Board : Rossignol Circuit
    Bağlama : Rossignol Transam
    Bot : Forum Recon
    Kask: Ruroc Knight Moves
    A Rh(+)

YaW abiLeRim abLaLarım ben hem yeni üyeyim hem de yeni snowboaRd a baslıacam.Bana da bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
    Boyum:156
    Kilom:45
    Bu boy we kiloya qöre nasıl bi snowboard ala bilirim benim hiç bilgim yooq
    :D:D
    Sadece öLeNLeRin arkasından aqlanmaZ ki , feRyadım yaşayaN öLüLeRee. . .

evet dün kartepedeydim snowboardla ilk denememi yaptım baya düştüm ama çok güzeldi 2 saat çalışmadan sora durmayı dönmeyi söktüm hızını alıp durmak çok zevkli sora dayanamadım geyik alanına çıktım verdim kendimi 4 nolu pistten aşağı gayet başarılıydım karda çok güzeldi hiç durmadı yağış

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234