29-30 mart kartalkaya kartal otel 2 gün pas ,100tl konaklama arkadaşı ...
Sayfa 1/2 12 SonSon
14 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: 29-30 mart kartalkaya kartal otel 2 gün pas ,100tl konaklama arkadaşı ...

Standart 29-30 mart kartalkaya kartal otel 2 gün pas ,100tl konaklama arkadaşı ...

arkadaşlar 29 mart bildiğiniz gibi yerel seçimlerim olacağı tarih olduğundan .otel fiyatları kartalda çok uygun doruk otel ise fazla fiyat söylüyor.bilgi vermek istediğim konu şu eğer benim gibi yakın çevrede kartalda konaklama yapmak isteyen olursa.ki biz 3 arkadaşız.

2kişilik odalar 100 tl skipas dahil 2gün bu fiyatı hiç göremeyiz kartalda .bu fırsatı kaçırmayalım diyorum.biz oyumuzu kullanır kullanmaz kdz ereğliden yola çıkıyoruz 2,5 saatte en geç 10:45 de oradayız. ilgilenen arkadaş olursa eğer 505 894 70 64

Standart Ynt: 29-30 mart kartalkaya kartal otel 2 gün pas ,100tl konaklama arkadaşı ...

şaka gibi fiyat düşünüyorum

Standart Ynt: 29-30 mart kartalkaya kartal otel 2 gün pas ,100tl konaklama arkadaşı ...

TÜRKIYE de olmak vardi :-\
    The Mentalist

!!!...Stand By...!!!

Kesinlikle süper bir fiyat , sıft otelde dinlenmek için bile gidilebilir. Bedava dan biraz pahallı olmuş

arkadaşlar fiyatları değiştirmeden kartal otelin ulus ykb bankasındaki hesap numarasını vereyim.iki kişilik oda da kalalım. şimdi çok arayan olursa biliyosunuz bunlar müşteri durumuna göre fiyat değiştirirler.sonra o kontenjana ayırdığımız odalar bitti derler .düşünen arkadaşlar cepten beni arayabilir. 1. mesajda numaramı yazmıştım.

29-30 mart kartalkaya da hava nasıl olacak bilmiyoruz ama.bu fiyatın bidaha olmayacağı kesin .

haftaiçi kampanyalı 118.75tl idi... mart ayı için 100tl fiyat iyi

arkadaşlar istanbuldan gidicek olursa arka arkaya arabalarla gidelim derim.
    Serkan YILDIZ 1981 İstanbul / YENİKÖY/ A Rh ( - )

biz gideceğiz haberleşir gideriz

arkadaşım dün telde konuştuk derimki.sizde 3 kişi gelecektiniz.bu arada bi 3 kişi daha vardı gelecek olan bizde ereğliden 3 kişiyiz .en kısa sürede bu rzervasyonu yapalım.parayı hesaplarına yatıralım telden görüşürüz.arkadaşım

Sayfa 1/2 12 SonSon