iPhone 3G, BlackBerry Storm 9500, HTC ve Diğer Cep Telefonları - Sayfa 5
Sayfa 5/8 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
80 sonuçtan 41 ile 50 arası

Konu: iPhone 3G, BlackBerry Storm 9500, HTC ve Diğer Cep Telefonları

Standart Cevap: iPhone 3G, BlackBerry Storm 9500, HTC ve Diğer Cep Telefonları

Alıntı oliver_han Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merakla bekliyoruz sonucu boss :D
    Sony Ericsson Xperia X1 diyorum başkada bişey demiyorum

Sony Ericsson Xperia X1 Özellikleri

Gecenin saat 00:30 unda gidip aldım telefonu

Alıntı Emrah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sony Ericsson Xperia X1 diyorum başkada bişey demiyorum

Sony Ericsson Xperia X1 Özellikleri

Gecenin saat 00:30 unda gidip aldım telefonu
    rüyanda mı gördün boss? :P

I-Phone ve Samsung üzerine telefon tanımıyorum
    Pride / ANKARA'81/ B Rh(+)
    Board : Rossignol Temptation
    Binding : Rossingol Hv 2000
    Boot : Rossignol Dusk W
    I kartutkusu

telefon tanımıyorum diyen, telefon arayan, son nokta diyenlere..: HTC TOUCH HD!! ozelliklerini inceleyin anlarsınız..

Alıntı cuneytd Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    telefon tanımıyorum diyen, telefon arayan, son nokta diyenlere..: HTC TOUCH HD!! ozelliklerini inceleyin anlarsınız..
    Evet Cüneyt bahsettiğin telefonu Romanya dayken beraber takıldığım arkadaşımda gördüm, bol bol da inceledim.
    Ekran buyuklugu olarak kesinlikle tatmin edici , inceliği de güzel (altından klavye çıkmadıgı icin yeterince ince).

Hatta benim Xperia ile Touch HD de aynı anda açtığımız programlar oldu.
    İşte tam bu anda Sony 1 puan öne geçti , hem çalışma hızı hem de GPS uydularını bulma hızı HTC ye göre daha iyiydi

Yinede tatmin konusunda kesinlikle yeterli sadece fiyatının azcık daha düşmesini beklemekte fayda var

Iphone nin sürümünün kırıldığını gördüm. yani nasıl diyeyim video fln çekebiliyordu, fotoğraf çekerken zoom yapabiliniyordu. pelin ablanın kocası ingilizanahtarı.com die bi site ismi verdi ve burdan yapabileceğimi soyledi . uye fln oldum fakat çok karışık şeyler var anlayamadım yardımcı olabilecek birisi varsa bana ulaşsın lütfen teşekkürler şimdiden iyi forumlar.
    08 Burton Jeremy Jones
    11 Burton Cartel EST
    10 Burton Hail Striper

Arrow Cevap: iPhone 3G, BlackBerry Storm 9500, HTC ve Diğer Cep Telefonları

iPhoneTR.org v2009
    bence yeterli bir kaynak, cydia kurmak yada sim kilidinden kurtulmak için gerekli tüm bilgiler basitçe açıklanmış
    Board : Rossignol Circuit
    Bağlama : Rossignol Transam
    Bot : Forum Recon
    Kask: Ruroc Knight Moves
    A Rh(+)

Media Markt da Nokia E 71 2 gunluk indirime girdi , detaylı bilgi icin aşağıdaki broşure bakabilirsiniz

Media Markt

699tl iyi fiyat... yalnız made in finland olup olmadığına dikkat etmeden almayınız...

Alıntı oliver_han Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    699tl iyi fiyat... yalnız made in finland olup olmadığına dikkat etmeden almayınız...
    Oglen yemeginde Media Markt a gidip aldım telefonu. Eğer çalınmadıysa hala arabanın bagajında duruyor olmalı , işten çıkabilem eve gidip kurcalıycam keratayı bol bol

Hatta bir 500 GB lık usb disk aldım 99 Liraya

Sayfa 5/8 İlkİlk ... 34567 ... SonSon

Bu Konudaki Etiketler