iPhone 3G, BlackBerry Storm 9500, HTC ve Diğer Cep Telefonları
Sayfa 1/8 123 ... SonSon
80 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: iPhone 3G, BlackBerry Storm 9500, HTC ve Diğer Cep Telefonları

Standart iPhone 3G, BlackBerry Storm 9500, HTC ve Diğer Cep Telefonları

O kadar çok marka ve model çıktı ki artık kafamız allak bullak olamaya başladı.
    Bu telefonlardan herhangi birine sahip olan ya da bilgisi olan var mıdır ?

Ben HTC diyordum ama BlackBerry Storm 9500 falan gibi modeller ve bunlarla ilgili AVEA , TURKCELL ve VODAFONE un kampanyaları çıkınca hangi seçimin doğru olacağı iyice birbirine girdi
    İçinden çıkabilen varsa beri gelsin

Standart Cevap: iPhone 3G, BlackBerry Storm 9500, HTC ve Diğer Cep Telefonları

boss, ben iphone kullanıyorum, bence üzerine bir tuş koyarak bu kadar hızlı kullanılabilen bir alet yapmak başarı ,) çok basit, hatta olmamasına şaşırılan bir iki eksikliği (telefon rehberi kullanımı gibi, sadece bir baş harf yönlendirmesi ile rehberden isim arayabilmek gibi, eminim en eski model nokia'da bile rehberde numarasını bulmak istedigin kişiyi sana çağrıştırıcak ilk birkaç harfi yazdığında isim çok daha hızlı bulunabiliyordu (özellikle reherde çok isim varsa, bende 1000 civarı kayıt var, o yüzden bazen kimi nasıl kaydettiğini, ilk ismiylemi, takma adıylamı, onu hatırlatan bir ifadeylemi... düşünmek gerekiyor ararken, woww gibi..)
    mac'in tarzımıdır nedir bilmiyorum, neyse bunun gibi bikaç enayiliğin yanında, ben kullanımının çok hızlı olmasını seviyorum, özellikle çok basit ve kolay ulaşılabilir updateleri de keyifli, htc nin yeni bir modelini kullanan bir arkadaşımdan gördüğüm kadarıyla, iphone a çok benziyor ancak, daha yavaş çalışıyor ve ayrıca, iphone' un ekran olayı süper, dokunmatik çalışan ekranda bundan daha hızlısı yoktur heralde, woww
    çok övmüş gibi olmak istemem, geçen bir hafta bitkisel hayata girdi, arama ve aranma durumlarında kilitlenme oldu, en son çare itunes'tan restore yapmayı denedim, oda bir hata verdi ve telefon ekranında sürekli itunes'a bağlan işareti verir bir şekilde kalakaldı, itunes'a bagladığımda da access i başaramadı birtürlü, kaldırıp attım, eski nokia n95 imi kullanmaya başladım, bunuda bir telefoncuya götürdüm, içine 40 usd civarı bir para sıkışmış, neyse çıkardılar saolsunlar, şimdi normale döndü, bu arada versiyonu da yükseltmişler, daha keyifli olmuş, ama bundan sonra para ile aynı cebime koymuyorum, neme lazım yine içine falan sıkışır
    Konu my10ez tarafından (25-05-2009 Saat 21:22 ) değiştirilmiştir.
    murat
    kadıköy(tr)/almaata(kz)
    there'salotgoin'on

Bende de ıphone 3g var. gayet memnunum.murat abinin de dediği gibi yeterince hızlı ve kullanımı kolay.sadece bluetooth la dosya paylaşımı yapamıyorsun . birde pil olayı var bittimi apple store goturup deiştirtiyormuşsun sanırım.
    08 Burton Jeremy Jones
    11 Burton Cartel EST
    10 Burton Hail Striper

Vodafone da aşağıdaki iPhone modellerini gordum, sizde hangisi var , farkları nedir yeni modeller gecelek mi ve beklemekte yarar var mı ?

iPhone 1500 , iPhone 750 , iPhone350 , iPhone 150

Benim olmazsa olmazlarım : 1 GPS , 2 Wi-Fi gerisi genel olması gereken standart özellikler. Bu arada HTC yada IPhone da oldugu gibi telefonun dış yuzeyinde en fazla bir kaç tuş olması

Alıntı Palpatine Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vodafone da aşağıdaki iPhone modellerini gordum, sizde hangisi var , farkları nedir yeni modeller gecelek mi ve beklemekte yarar var mı ?

iPhone 1500 , iPhone 750 , iPhone350 , iPhone 150

Benim olmazsa olmazlarım : 1 GPS , 2 Wi-Fi gerisi genel olması gereken standart özellikler. Bu arada HTC yada IPhone da oldugu gibi telefonun dış yuzeyinde en fazla bir kaç tuş olması
    boss, ben bunların hangi iphone'lar olduğunu bilmiyorum ancak, bendeki 16gb 2G lerden, sonra da 3G si çıkmıştı bunun işte, yeni çıkacak bir model daha varmı bilmiyorum ,)
    murat
    kadıköy(tr)/almaata(kz)
    there'salotgoin'on

Abicim su anda arkadasin blackberry bold unu kullaniyorum. Gayet kullanisli, islemler hizli, apple daki anlamsiz kisitlamalar yok, surekli eposta kontrol ediyorsan bis ile 3 saniyede aliyorsun, tek kusuru ekran kucuk. Onu da stormla cozduler. Sahsi tercihim storm olur.

ben storm u iki gundur deniorum varya omrumde bu kadar salak bi alet daha goremedim..
    dokunmatik ekran dedikleri iceri dogru gocen bir panel..

ekranin kendisi buton yani basiosun gocuo iceri tikirt dio bole :d
    cok igrenc bisey..

bold coooooook daha iidir.. storm sux.. hic bi esprisi yok yani cok fail bi cihaz..

iphone kullaniorum.. memnunum.. exchange den mail aliorum tikir tikir aninda..
    klavyesine alisman gerekiyor.. alisinca cook da hizli mail yazabiliosun..

vs vs..

benim tercihim bold veya iphone3g olurdu..

bide HTC nin 3g si vardi sanirim o guzel..

ama windows mobile 7 gelmeden, htc almam..
    gelince bakariz.
    [rise and rise again, until the lambs become lions..]
    http://luniz.net
    http://twitter.com/CanDeger

Alıntı LuNiZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben storm u iki gundur deniorum varya omrumde bu kadar salak bi alet daha goremedim..
    dokunmatik ekran dedikleri iceri dogru gocen bir panel..

ekranin kendisi buton yani basiosun gocuo iceri tikirt dio bole :d
    cok igrenc bisey..

bold coooooook daha iidir.. storm sux.. hic bi esprisi yok yani cok fail bi cihaz..

iphone kullaniorum.. memnunum.. exchange den mail aliorum tikir tikir aninda..
    klavyesine alisman gerekiyor.. alisinca cook da hizli mail yazabiliosun..

vs vs..

benim tercihim bold veya iphone3g olurdu..

bide HTC nin 3g si vardi sanirim o guzel..

ama windows mobile 7 gelmeden, htc almam..
    gelince bakariz.
    eyw babacım :D bold'un büyük ekranlısı olarak düşünüyordum ama wi-fi yokmuş storm da... sırf bu yüzden bile alınmaz hani... :D

ps: sabahki storm tercihimi değiştiriyorum :P

Aşağıdaki haberin ilk cümlesini başlığı görür görmez bende aklımdan geçirmiştim :P

Açıkçası ilk izlenimlerim çok olumlu , hem ana ekranda tuş yok , hem GPS var hemde wi-fi

Nihayet iPhone'na ciddi bir rakip geliyor

Bu kaçıncı rakip dediğinizi duyar gibiyim, ama analistlere göre bu seferki ciddi bir rakip...
    CES 2009'da ilk duyurusu yapılan Palm'in yeni telefonu/avuç içi bilgisayarı resmen 6 Haziranda raflarda yerini alacak.

Yapılan açıklamaya göre satış fiyatı iki yıllık anlaşma koşulu altında 199 Dolar (yaklaşık 300 lira) olacak. Uzun yıllar avuç içi bilgisayarlarda tartışılmaz bir üstünlüğü olan Palm'in yeni geliştirdiği Palm WebOS işletim sistemi iPhone'a rakip bir çok özelliği barındırıyor.

Palm CEO'su Ed Colligan "iPhone'dan çok daha iyi bir ürünü niye daha ucuza satalım ki" dediği ürünün özellikleri şöyle:

* Palm'in senkron becerisini kullanarak takvimlerinizi birleştirme (outlook, facebook ve google) · iPhone'dan farklı olarak değişik uygulamaları açık tutarak birbirleri arasında hızlıca gidip gelebilme
    * Randevu, SMS gibi uyarıları ekranın en altındaki satırda verebilme
    * Internet'e bağlı uygulamaların arka planda içeriklerini güncelleyebilmesi ·
    * Tüm telefonu kapsayan bir arama motoru
    * Yön de gösterebilen bir gps (navigasyon) iPhone fanatikleri bu özelliklere ne der bilemiyorum ancak 3G aktif olmadan ülkemizde kullanmak mümkün değil gibi.

Telefonun teknik özellikleri ise şu şekilde:
    * 3G
    * Wireless (wi-fi 802.11 b)
    * GPS
    * 3.1-inch dokunmatik ekran
    * Kayarak çıkan klavye
    * e-posta, outlook eas (exchange server'a erişmek için) ve kişisel e-mail desteği (pop3, imap)
    * im, sms ve mms
    * Yüksek performanslı web browser
    * Multimedya yetenekleri (resim, video, music)
    * 3 Megapixel kamera, flaşlı
    * Standard 3.5mm kulaklık çıkışı
    * Bluetooth
    * 8 GB bellek
    * USB olarak kullanabilme
    * Microusb çıkışı (usb 2.0)
    * Yaklaşma algılayıcısı
    * Işık algılayıcısı, ışığı bulunduğunuz ortama göre ayarlamak için
    * Accelerometer, web ve resimleri telefonu tutuşunuza göre çevirmek için
    * Çıkarılabilen pil
    Eklenen Resim Ön İzlemesi Eklenen Resim Ön İzlemesi  

Nokia 5800 XpressMusic (8GB Hafıza Kartı Hediyeli) - Telefonlar

Şu anda bu telefonla ilgileniyorum, cebimi yakmayacak hem gps hemde wiifii si olacak , ekranında da tuş olmayacak uygun bir model gibi görünüyor

Sayfa 1/8 123 ... SonSon

Bu Konudaki Etiketler