iPhone 3G, BlackBerry Storm 9500, HTC ve Diğer Cep Telefonları - Sayfa 4
Sayfa 4/8 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
80 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: iPhone 3G, BlackBerry Storm 9500, HTC ve Diğer Cep Telefonları

Standart Cevap: iPhone 3G, BlackBerry Storm 9500, HTC ve Diğer Cep Telefonları

iphone satışı Türkiye, İtalya ve Kore de hatsız olabiliyor. Diğer bütün ülkelerde Hatlı satılıyor. 199 USD ye almak sadece bir hayal.
    Kayak : Rossignol Actys 200
    Bağlama : Rossignol Axium 100
    Bot : Rossignol Axium X
    Baton : Rossignol Actys
    Kan Grubu : Sarı-Kırmızı A RH (+)
    Telsiz : PMR 3.38

Alıntı Emrah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    HTC tytn II yi Electro World e sordum , sadece istanbulda 2 mağazada , oda teşhirde ürün varmış, kapalı kutu ürünleri kalmamış :(

Benim en begendiğim modelide oydu, allttan klavye çıkıp , birde eğimli hale gelebilmesini çok kullanışlı buldum
    abi araya bir sürü iş girdi, bir türlü electroya bakamadım. arzu edersen yarın sorayım mı? zaten uğramamız gerekiyor electroya...

Alıntı oliver_han Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    touch hd veya touch pro... plase tytn II...

başka marka-model derken htc'nin yanına yaklaşabilen pek yok ki boss... belki asus p565 glide olabilir... dokunmatik ekran... piyasadaki en hızlı işlemciye sahip aletlerden biri... diğerlerinin iki katı hızlı neredeyse...
    ASUS P565 , forumlardan da inceledim ve tam aradıgım alet olduguna karar verdim. Birde yakından gormek istiyorum, tytn II deki kalınlık sorunu onda yok diye dusunuyorum.

IGo nun Navigasyonunu da inceleme fırsatım oldu , tam istedigim tarzda sesli anlatımı falan süper.

Hepsiburada.com : ASUS P565 Glide ( 4GB Hafıza Kartı Hediye + IGO 2008 (AsusGo 2008) Yazılımı Ve Türkiye Haritası ) | Telefon

Makinayı yakından da beğenirsem bu iş tamamdır

Yaw tam aradığımı buldum derken, yurt dışındaki forumlarda sürekli telefonun batarya sonunundan bahsedilmiş :(

Asus P565 - Full phone specifications

Bu arada bende bu site sayesinde çok memnun olduğum Sony-Ericcson markasının SATIO (Idou) modeliyle karşılaştım. Yani araştırmalarım devam ediyor

Sony Ericsson Satio (Idou) preview: First look - GSMArena.com

o işlemciyle olur öyle şeyler

bu arada vatan bilgisayarda p565 var boss... bakmak istersen...

Sony Ericsson sitesinde dolanırken farkettim , Satio ve Aino isimli 2 yeni modeli geliyormuş.

Modelleri inceledim , 2 sinde de gps ve wi-fi var , hatta çok daha fazlasıda var

Bu işler aceleye gelmiyor anlaşılan, tam bir modeli alacakken yenisi çıkıyor.
    Şimdilik tam karar ve maddiyatı ayarlayamadığıma gore bunları da bekleyebilirim gibi

Sony Ericsson Xperia X1 ve HTC Tytn II arasındayım , bugun yada en geç yarın kararım kesinleşip birini almış olacağım

tytn II ciyiz

Alıntı oliver_han Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tytn II ciyiz
    Kulllandığım en iyi telefon markası Sony Ericsson oldugundan ve iki telefonda birbirinden güzel göründüğünden tam kararımı veremedim.

Xpreria Tytn II ya göre azcık daha ince oldugundan biraz daha içime siniyor. Diğer yandan da Xpreria daha Türkiyede olmadıgı icin garantisi olmayacak ama Tytn II nin var

Bugün satıcılarla tekrar görüşüp hangisiyle işi önce bitirirsem ondan alacağım

merakla bekliyoruz sonucu boss :D

Sayfa 4/8 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Bu Konudaki Etiketler