Libtech Banana
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: Libtech Banana

Question Libtech Banana

arkadaşlar öncelikle herkese selamlar.

aranızda libtech markasını duyan, bilen illaki vardır. libtech markası banana type diye yeni bi sistem çıkarmış board un ortakısmı alçakta kalıyo boardu düz bi zemine koydugunuz zaman ucları havada kaldıgından orta kısım merkez olarak dönüyo üstüne çıktıgınızda tam düzleşiyo. bildiğiniz gibi dier boardlar ortası havada kalıyo. markanın yaptıgı açıklamada ucları havada kalınca dönüşler daha kolay olabiliyorumuş ayriyetten kenarlarıda düz değil s şeklinde.

şimdi bunları niye yazdın derseniz libtech banana board alıcam ama yardımlarınızı istediğim için yazıyorum boardların teknik konularında pek bilgim yok ama sizce söylediğim board mu alınmalı yoksa başka bi boardmu.

Standart Cevap: Libtech Banana

Merak edenler Lib Tech Snowboards 2008-2009, Handcrafted Near Canada in the USA - Lib-tech.com adresinden inceleyebilirler.

Libtech i kullanmadığım için kesin birşey söyleyemem ama eğer fiyat ı uygunsa denenebilir diye düşünüyorum.

Olaya farklı bir açıdan bakmışlar ve tasarımı değiştirmişler, şu anda normal boardlarımızla rahat ediyor olabiliriz ama belkide bu aletlerde hada da eğlenceli oluyordur.

Birde olayın karizma yönü var , kimsede olmayan bir board tasarımı ile kayacaksın ve eğer söylendiği gibi de güzel kayılıyorsa listede ön sıraya alınabilir

kullananlar olumlu yönde tepki veriyolar. farklı bi teknoloji insanı düşüncede bırakıyo. sonuçta pipe larda yada parklarda kaymıyoruz. :D

Alıntı ryd1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kullananlar olumlu yönde tepki veriyolar. farklı bi teknoloji insanı düşüncede bırakıyo. sonuçta pipe larda yada parklarda kaymıyoruz. :D
    Evet haklısın , youtube e giremediğim icin video su varmı bakamadım , ama normal pistte kayan insanları görebilirsen çok daha iyi bir analiz yapabilirsin

Hatta sen al begenirsen bizde alırız

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=0RERYs98JWY&feature=re lated"]YouTube - Skate banana[/ame] su anda kanada da en cok tutulan boardlardan..

Alıntı cuneytd Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    YouTube - Skate banana su anda kanada da en cok tutulan boardlardan..
    Paylaşım için teşekkürler

Dışarıdan görünüşü normal boardlardan pek farklı görünmüyor, ben görünümünün de biraz daha farklı olduğunu düşünmüştüm

şuan burda burton yerine bunu öneriolar..çok yeni bi model..bunun kayan kişi daha önce burtonla kayıyomuş..fakat şimdi buna geçmiş..ve kesinle tercihim bu yönde dedi..

10 numara boarddur..bolkar kaymıycaksan sık sık sorun olmaz..bnde almayı düşünüyodum ama fiyatı pek ekonomik degil :(

türkiyede nerde bulunabilir bunlar

Bu Konudaki Etiketler