Türk kayak sporunun başarılı milli sporcularından Hamit ŞARE Avusturya'da yapılan kamp sırasında talihsiz bir şekilde ayağı iki yerden kırıldı.
Ameliyata alınan milli sporcuya platin takılmış olup,sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.
Takım arkadaşı Milli sporcu Tuğba DAŞDEMİR ise olayla ilgili olarak şunları söyledi."
Hamit Şare ismini duyunca hemen herkesin yüzünde bir tebessüm oluşur. Uzun yıllar süren sporculuk hayatında gerek sportif performansıyla gerek kişiliğiyle hepimizin gönlünde taht kurmuştur. Benim için çok başkadır Hamit Şare benim abim, sırdaşım, yoldaşım ve en yakın dostlarımdan birisidir. Ailelerimizden daha çok birbirimizle beraberdik kısacası biz beraber büyüdük. O yüzden dün geçirmiş olduğu talihsiz sakatlık beni çok derinden sarstı. Aynı duyguları aynı acıları daha önce kendim yaşadığım için şuan hissettiklerini çok iyi anlayabiliyor, hatta onunla beraber her şeyi bende yaşıyorum. Böyle anlarda duyguları ifade etmek hiç kolay değil ama şuan yaşadığımız gerçekten çok zor bir durum, ben çok üzgünüm ve eminim herkes benimle aynı duyguları paylaşıyor.
Hani yaptığımız sporda sakatlıklardan kaçınmak çok zor ama zamanlaması bizi daha da üzdü. Bu yıl beraber kanadadaki olimpiyatlara hazırlanıyorduk; daha iyi dereceler alabilmek için çok çalışıyorduk. Ama şimdi yol arkadaşım hastanede ve daha kötüsü başımıza gelmediği için de şükrediyoruz. Bazı şeylerin önüne geçemiyoruz. Hamit’in ameliyatı çok şükür iyi geçti şuan çabuk iyileşmesi için dua etmekten ve en önemlisi ona destek vermekten başka elimizden bir şey gelmiyor. Bir kez daha çok geçmiş olsun diliyor, seni en kısa zamanda aramızda görmek istiyoruz Hamit Şare seni seviyoruz.”
Milli sporcuya geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor çok kısa zamanda tekrar pistlerde görmek istiyoruz.
Kaynak : Kayakajans.com

Alıntı