9 günlük hava ve kar tahmini..
9 günlük hava ve kar tahmini..
arkadaşlar kartalkayadaki son durum? kar durumu? ne biliomusunuz bu pazar nası olur?
evet bu bilgiye benimde cok acil ihtiyacım var ??? ??? ???
Board : Burton Clash <br />Bağlama : Burton FreeStyle<br />Bot : Head<br />M.köy/Istanbul<br />GALATASARAY<br /><br />Z.Ö 1976 A Rh(+)
hiçkimse bilmiomu???????????????????
??? :o
Lakota dorukkaya'yı aradı bugün.Dün gece sabaha kadar yağmış.Sezonun en iyi pisti diyorlar.Meteorolojide de biraz artış görünüyor.Biz c.tesi akşamdan gitmeyi planlıyoruz bilgiler doğruysa .Zaten dorukkaya'da kapatıo bu hafta son.
Aslı Çetinoğlu 02.03.1976
AB RH
Bahçeşehir/İstanbul
arkadaşlar yarın kartalkayaya gidiorum ölesine bi yukarı çıkıp bakcam acaba dorukkaya nın pistlerini göreebilirmiyiz otel açıkmıdır. ??? acık resim çekcmm arkadaşlar piknik yapıcaklarmıs bende kartalkaya ya gdlm dedim ordaki göle :-* ;D ;D boarduda yanıma alsammı blki kar mar yağar malum havalar belli olmuo ;D ;D
arkadaşlar kartalkayadan geldim resimleri atıcam biraz sonra :' :P
arkadaşlar bugün babamla birlikte kartalkaya sarıalan yaylasına gidelim dedik(MOTOR LA) we de gittik yolculuk çok güüzel geçti hele o dağ yolu çam kokuları ve rüzgar yolculuğa renk kattı kartalkayayı bembeyaz bilirdim hep bu halini hiç görmemiştim dorukkayanın pistlerine kadar girdim çok güzel bi geziydi...bidaki kartalkaya gezim inş kaymak üzerine olcak ;D
RESİMLER,
;D karaşahin hazır ;D
2 saat lik bir yoldan sonra warıyoruz kartalkayaya we tırmanısa baslıoruz