Oteli 1 günde açtı (Ben Demiştim :))
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: Oteli 1 günde açtı (Ben Demiştim :))

Standart Oteli 1 günde açtı (Ben Demiştim :))

Ben Demiştim

Ali Ağaoğlu bakanlıkla mücadeleyi kazandı

Uludağ’daki kaçak yapılaşmaya yönelik ’dönüşüm planına’ tepki gösterip otelini kapatan Ali Ağaoğlu, Orman Bakanlığı’nın izin iptali ile ilgili kararının yürütmesinin durdurulması sonrası tesisini 1 günde yeniden açtı. Ağaoğlu, “Master plan devreye girene kadar mücadelemiz sürecek” dedi.

Orman Bakanlığı’nın Uludağ’daki kaçak yapılaşmaya yönelik ’dönüşüm planı’ çerçevesinde aldığı ’arazi tahsis izninin iptali kararına’ tepki göstererek Uludağ’da 1988’den beri hizmet veren 5 yıldızlı Ağaoğlu My Resort Oteli’ni Temmuz sonunda kapatan Ağaoğlu, oteli önceki gün yeniden hizmete açtı. İzin iptali kararı sonrası Orman Bakanlığı aleyhine dava açtıklarını söyleyen Ağaoğlu Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, “Çarşamba günü bu kararın yürütmesi durduruldu. Yasal problemi şimdilik giderdik. Oteli açma talimatını hemen verdim. Bursa Valisi ve Belediye Başkanı’yla da görüşerek oteli 1 gün içinde hizmete açtık” diye konuştu.

devamı

Oteli 1 günde açtı
    Eklenen Resim Ön İzlemesi Eklenen Resim Ön İzlemesi  
    Konu _PiNaR_ tarafından (27-12-2009 Saat 16:14 ) değiştirilmiştir.

Standart Cevap: Ben Demiştim :)

ağaoğlu bu herieyi yapar.. herşey beklenir:PP

Standart Cevap: Oteli 1 günde açtı (Ben Demiştim :))

şimdilik uludağ rahat bir nefes aldı...

bende arıyorum nereye gitti bu değişiklik ne die şaşırdım birden :D

adam acıcam dedikten sonra yalnız havalar ısındı ve kar azalmaya basladı. acmasaydı keske...

Neyseki bu kaos ortamı sona erdi, artık bize kar duası edip bol kar yağmasını beklemekten başka bişey kalmadı.. Sezon geç başladı ama inşallah geç biter diye ümit ediyorum
    Erdem Şaşmaz

Belmare Hotel**** - Kuşadası
    www.belmarehotel.com

Bu Konudaki Etiketler