1. bolge --- 2. bolge ulasim
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: 1. bolge --- 2. bolge ulasim

Standart 1. bolge --- 2. bolge ulasim

Uludag'da 1. bolgeye cok gittim ama 2. bolge gelismeden onceydi bu. siz anlayin kac sene oldu. bu yilbasinda 1. bolgede kalacagim 2. bolgede kaymak istersem nasil ulasabilirim?

Standart Cevap: 1. bolge --- 2. bolge ulasim

hava soğuk değilse yürüyerek gidilebilir

kuşaklıdan sol tarafa doğru yürüyüp kırıkgözler teleskiye ulaşabilirsin görevliden skipassim yok otele gidiyorum diye izin alacaksın kırıkgözlerden tepeye çıktığında tüm 2. bölge otellerine inebilirsin oradanda bir skipass alıp rahat rahat dolaşırısn
    www.skiboardmania.com
    info@skiboardmania.com
    en ucuz fiyat en güvenilir hizmet en kaliteli otel...
    Skiboardmania Rome Snowboard Team TÜRKİYE
    Skiboardmania Fischer Ski Team TÜRKİYE
    Skiboardmania Lib-tech Snowboard Team TÜRKİYE

Alıntı skiboardmania Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kuşaklıdan sol tarafa doğru yürüyüp kırıkgözler teleskiye ulaşabilirsin görevliden skipassim yok otele gidiyorum diye izin alacaksın kırıkgözlerden tepeye çıktığında tüm 2. bölge otellerine inebilirsin oradanda bir skipass alıp rahat rahat dolaşırısn
    Hiç denemedim ama bu yolu bende duymuştum

Yürümekten çok daha iyidir

Alıntı Emrah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hiç denemedim ama bu yolu bende duymuştum

Yürümekten çok daha iyidir
    kesinlikle abi
    www.skiboardmania.com
    info@skiboardmania.com
    en ucuz fiyat en güvenilir hizmet en kaliteli otel...
    Skiboardmania Rome Snowboard Team TÜRKİYE
    Skiboardmania Fischer Ski Team TÜRKİYE
    Skiboardmania Lib-tech Snowboard Team TÜRKİYE

Alıntı skiboardmania Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yol kulağa hoş geliyo
    Erdem Şaşmaz

Belmare Hotel**** - Kuşadası
    www.belmarehotel.com

Ya ben birkaç senedir Uludağda kayıyorum bende 2. bölgeye hiç gitmedim. Birde pistleri tam olarak çözemedim bende bi sorun var sanırım yada hiç bütün pistleri bilen birisiyle çıkmadım ondan böyle oldu acaba birisi bi harita varsa elinde bizimle paylaşabilirmi. İtalyan PTT Evinin aradan girdiğinizde karşınıza çıkan pist Cennetkaya Ulukardeşler otelin yanındaki pist Beceren Beceren cafe nin önündeki pist diğer pistler nerelerde :D

Alıntı calbear Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Uludag'da 1. bolgeye cok gittim ama 2. bolge gelismeden onceydi bu. siz anlayin kac sene oldu. bu yilbasinda 1. bolgede kalacagim 2. bolgede kaymak istersem nasil ulasabilirim?
    Birinci bölge otellerinden Büyük Otel'in karşısında Ağaoğlu'na ait bir Goldol var. Seni mandıra bölgesine indiriyor. İstiyorsan bu inişi kayarak da yapabilirsin ki, ben genelde kayarım. Bence gayet güzel bir pist.

İndiğin bölgede hemen sağında Ağaoğlu'na ait Kuşaklıkaya ve Grand Yazıcı Otel'e ait Tutyeli ve İtalyan pistleri bulunur. Solunda, 50 metre kadar ileride ise Mandıra pisti ve teleski'si vardır. Bu pist seni mandıra bölgesine indirse bile teleskisi 2. Bölde pistlerinden biri olan Kırkgözler pistinin de başı olan tepeye çıkartır. (Monte Baia Otel'in önündeki baby lift de aslında aynı tepeye çıkartıyor. Aralarında belki 20-25 metre mesafe vardır)

Mandıra pistinin mekanik sisteminin başından da 2. Bölgenin tamamında geçerli olan passcard'dan alabiliyorsun. Yukarı çıktığında 10 metre kadar yürüyebilir, Kırkgözler'den aşağı kayarak Maden ve Beden Terbiyesi pistlerine ulaşabileceğin gibi, sola doğru kayarak 2. Bölge otellerinin önündeki babylift'lere de gidebilirsin.

Ne kadar anlaşılır anlatabildim bilmiyorum ama lift görevlilerine de sorarak ilerleyebilirsin. Ben birinci, ikinci bölgeler arasında gidip-gelirken hiç bir zaman taşıt kullanmadım. Hatta kayarak çok eğlendim diyebilirim. Birinci bölgeye dönerken Gondol'a ulaşmak için Mandıra pistinden değil de biraz ezilmemiş bol kar macerası yaparak, Kuşaklı pistinin indirdiği bölgeye doğru kayarsanız hem yürümüyor hem de çok eğleniyorsunuz.

İyi tatiller dilerim.
    Konu Bombadillo tarafından (24-12-2009 Saat 13:01 ) değiştirilmiştir.
    0 RH + ( İstanbul )

''Some people bind their snowboards to their feet, while others bind them to their souls.''

Alıntı Bombadillo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Birinci bölge otellerinden Büyük Otel'in karşısında Ağaoğlu'na ait bir Goldol var. Seni mandıra bölgesine indiriyor. İstiyorsan bu inişi kayarak da yapabilirsin ki, ben genelde kayarım. Bence gayet güzel bir pist.

İndiğin bölgede hemen sağında Ağaoğlu'na ait Kuşaklıkaya ve Grand Yazıcı Otel'e ait Tutyeli ve İtalyan pistleri bulunur. Solunda, 50 metre kadar ileride ise Mandıra pisti ve teleski'si vardır. Bu pist seni mandıra bölgesine indirse bile teleskisi 2. Bölde pistlerinden biri olan Kırkgözler pistinin de başı olan tepeye çıkartır. (Monte Baia Otel'in önündeki baby lift de aslında aynı tepeye çıkartıyor. Aralarında belki 20-25 metre mesafe vardır)

Mandıra pistinin mekanik sisteminin başından da 2. Bölgenin tamamında geçerli olan passcard'dan alabiliyorsun. Yukarı çıktığında 10 metre kadar yürüyebilir, Kırkgözler'den aşağı kayarak Maden ve Beden Terbiyesi pistlerine ulaşabileceğin gibi, sola doğru kayarak 2. Bölge otellerinin önündeki babylift'lere de gidebilirsin.

Ne kadar anlaşılır anlatabildim bilmiyorum ama lift görevlilerine de sorarak ilerleyebilirsin. Ben birinci, ikinci bölgeler arasında gidip-gelirken hiç bir zaman taşıt kullanmadım. Hatta kayarak çok eğlendim diyebilirim. Birinci bölgeye dönerken Gondol'a ulaşmak için Mandıra pistinden değil de biraz ezilmemiş bol kar macerası yaparak, Kuşaklı pistinin indirdiği bölgeye doğru kayarsanız hem yürümüyor hem de çok eğleniyorsunuz.

İyi tatiller dilerim.
    kanka kaybolmayalım oralarda :D
    Erdem Şaşmaz

Belmare Hotel**** - Kuşadası
    www.belmarehotel.com

Alıntı kHaiN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanka kaybolmayalım oralarda :D
    kaybolma diye adam açık açık anlatmış işte
    Hayatta kalmak, haz alma duygusunun teşvik ettiği risk alma ve dikkatli davranma arasındaki ince çizgidir.

Bu Konudaki Etiketler